Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

serbest

Yetkin
Makaleler
1
Bu sene üniversiteye gideceğim ve duyduğuma göre burs gibi ücretler Ziraate yatıyormuş sadece. Babamda Enpara açalım diyor. İlk defa hesap açacağım Ziraate mi almalıyım yoksa başka bir banka mi?

Çözüm
Bu sene üniversiteye gideceğim ve duyduğuma göre burs gibi ücretler Ziraate yatıyormuş sadece. Babamda Enpara açalım diyor. İlk defa hesap açacağım Ziraate mi almalıyım yoksa başka bir banka mi?
KYK otomatik hesap açıyor size illa Ziraat zorunlu değildir elbette.
Bazı üniversiteler kendi içlerinde bankalar ile anlaşmalar yaparak yemek kartlarını ve dahi öğrenci kartlarını o bankadan çıkarttırıyor.
Ziraat Bankası'na KYK burs-kredisi yatıyor. Diğer burs kurumları ya her bankaya ya da anlaşmalı bankalara veriyor. Arkadaşımın bir bursu vakıf bir bursu da Yapı Kredi'ye yatıyor bir de KYK için Ziraat Bankası tabii.

KYK otomatik hesap açıyor size illa Ziraat zorunlu değildir elbette.
Bazı üniversiteler kendi içlerinde bankalar ile anlaşmalar yaparak yemek kartlarını ve dahi öğrenci kartlarını o bankadan çıkarttırıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ziraat Bankası'na KYK burs-kredisi yatıyor. Diğer burs kurumları ya her bankaya ya da anlaşmalı bankalara veriyor. Arkadaşımın bir bursu vakıf bir bursu da Yapı Kredi'ye yatıyor bir de KYK için Ziraat Bankası tabii.

O zaman benim şu an ziraat açmam yeterli. Anladığım kadarıyla.

KYK otomatik hesap açıyor size illa ziraat zorunlu değildir elbette.

İş Bankası ve Enpara için baktım da herhalde olmuyor.

Bu arada ziraat en iyisi bence. Bir iade durumunda yurt dışı da olsa en hızlı iadeyi yatıran Ziraat Bankası. Birçok bankayı bir arada kullanmak zorundayım.

Açtırdım. Fakat 3 tane fatura istediler. 3 ay boyunca bu hesaptan öde faturaları diye. Öğrenciyim, faturam yok falan dedim. Babandan iste tarzı cümle kurdular. Şimdi babamla konuşacağım.

Açtırdım. Fakat 3 tane fatura istediler. 3 ay boyunca bu hesaptan öde faturaları diye. Öğrenciyim, faturam yok falan dedim. Babandan iste tarzı cümle kurdular. Şimdi babamla konuşacağım.
Hmm. Böyle olmaması gerekiyordu. Ben açtırdığımda hiç böyle dememişlerdi. Bu işte bir terslik var. Size bankkart para falan vereceklerini söylediler mi?