cemkaraca

Yetkin
Derste bir hocamız eğer ders dışında bir şeyle ilgilenirseniz disipline gönderirim falan dedi. Lise gibi disiplin olayı var mı? "Üniversitede değil miyiz" diye bir soru sordum içimden. Cidden böyle bir şey yapabilir mi? Derste oyun oynarsam beni disipline göndermeye veya bilgisayarı zorla kapattırma izni var mı?

Derste bir hocamız eğer ders dışında bir şeyle ilgilenirseniz disipline gönderirim falan dedi. Lise gibi disiplin olayı var mı? "Üniversitede değil miyiz" diye bir soru sordum içimden. Cidden böyle bir şey yapabilir mi? Derste oyun oynarsam beni disipline göndermeye veya bilgisayarı zorla kapattırma izni var mı?

Tüm üniversite hayatını zehir bile edebilir.

Üniversite dediğin yer tamamen hocalara bağlı her şey. Disiplin, devamsızlık, sınav aklına ne geliyorsa hocaya bağlıdır.

Hocaya ve derse göre değişir. Kendimden örnek vereyim, alternatif akım devreleri dersinde bırak oyun oynamayı derste bir anlık dalsan direkt koca konu kayboluyor. Ama ısı politikaları dersinde ben arkada çatır çutur Enter The Gungeon bitiriyorum, hoca laf etmiyor :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Lise değil orası çoğu hoca umursamıyor ama tabii umursayanlar var, dersten çıkarabilir bile mesela. Ama disiplin vs. olmaz bence derste çok ciddi bir suç işlersen, düzenini bozarsan falan belki de. Oyun oynarsan hoca görmediği sürece bir şey de olmaz. Tabii lab. dersi değil de normal sınıflarda amfilerde işlenen derste bunu yapıyorsan çok dikkat çekersin. O zaman hoca uyarır falan.

Son düzenleme: