Xbox 360E
Üstün
Hocam bu nasıl bir soru? Sanki, hocaya flört etsem bırakır mı gibi soru olmuş.
Hocam bu nasıl bir soru? Sanki, hocaya flört etsem bırakır mı gibi soru olmuş.
Arkadaş adam bırakır demişti de o yüzden dedim. Belki kadın hoca diye işler farklı işliyordur. Hocaya göre değişiyor diyorsunuz ya o bakımdan.Hocam bu nasıl bir soru? Sanki, hocaya flört etsem bırakır mı gibi soru olmuş.
Dostum derslerini akıllı akıllı dinle gereksiz eylemler yapma. Her şeyin en sonunda pişman olacak olan kişi sen olursun demedi deme.Arkadaş adam bırakır demişti de o yüzden dedim. Belki kadın hoca diye işler farklı işliyordur. Hocaya göre değişiyor diyorsunuz ya o bakımdan.
Evim 86 km uzaklıkta, oyun oynamak için nasıl gideyimSoruya bak. Biraz saygınız olsun insanlara ya.
Sizi eğitmek için oraya gelmiş insanın karşısında da oyun oynamayın bi zahmet.
Oyun oynamak istiyorsan evine git, derse niye giriyorsun?
Bu nasıl bir çürüme anlamadım ki.
En doğru yazıyı sen yazmışsın. Ama bana kızlar teklif etmiyor, bana arkadaşlık için erkekler bile yaklaşmıyor, zaten kızlar beni görmüyor, erkekler ise dışlıyor.Derste oyun oynamak doğru geliyorsa sana oynayabilirsin. Sonuçlarına da katlanırsın.Yasak değil diye itiraz bile edebilirsin sorun olursa. Dersten çıkartmaya çalışırsa sıkıysa çıkart diyebilirsin. Tabii ki yine sonuçlarına katlanırsın. Kısacası genel ahlak kuralları çerçevesinde her şeyi yapabilirsin ama sonuçlarına da katlanırsın... Derste oyun oynayacakmış! Güzel kardeşim orası OKUL! OKUL! Üniversiteye gidiyorsun diye kafana göre davranacağın bir yer değil. Okula başlamadan önce kim size derste istediğiniz gibi özgür olacağınızı söylüyor? Allah bilir üniversitede kızlar teklif ediyor diye de telkinlerde bulunmuşlardır. Öğretmenlerinize ve sınıf arkadaşlarınıza saygınız olsun.