Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
Üniversiteye göre değişiyor ama genelde sadece görünüş olsun diye oluşturulan bir mail değil. @std.üniversiteadı.edu.tr şeklindeki öğrenci hesabı, üniversitenin sana tanımladığı kurumsal hesap oluyor.
Eğer Google Workspace kullanıyorlarsa bu hesapla Google'a giriş yapıp Gmail, Drive, Docs vb. hizmetleri kullanabilirsin. Microsoft 365 kullanıyorlarsa Outlook, Word, Excel, Teams gibi hizmetlere de erişim verebilirler. Bazı üniversitelerde ayrıca öğrenci indirimleri, lisanslar veya üniversiteye özel sistemlere girişte de kullanılıyor.
En net şekilde üniversitenin bilgi işlem/BT sayfasından bu öğrenci mailinin hangi hizmetlerde kullanılabildiğine bakabilirsin. Üniversitenin adını yazarsan hangi hizmetleri verdiklerine de bakabiliriz.
Eğer Google Workspace kullanıyorlarsa bu hesapla Google'a giriş yapıp Gmail, Drive, Docs vb. hizmetleri kullanabilirsin. Microsoft 365 kullanıyorlarsa Outlook, Word, Excel, Teams gibi hizmetlere de erişim verebilirler. Bazı üniversitelerde ayrıca öğrenci indirimleri, lisanslar veya üniversiteye özel sistemlere girişte de kullanılıyor.
En net şekilde üniversitenin bilgi işlem/BT sayfasından bu öğrenci mailinin hangi hizmetlerde kullanılabildiğine bakabilirsin. Üniversitenin adını yazarsan hangi hizmetleri verdiklerine de bakabiliriz.
beskhno
Uzman
Öğrenciler için duyurulan bazı indirim, ücretsiz kullanım paketlerine genelde bu maille üyelik açmanız ya da doğrulama yapmanız beklenebiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam Microsoft Office programları için de ücretsiz kullanım sunan bir paketi böyle bir maille alabiliyordunuz.
Son düzenleme:
Tam olarak hangi üni?
016
Uzman
İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu.
Hiçbi yerde yazmıyor hangi domaini kullandığı. Outlook falan denedim fakat girmiyor.Üniversiteye göre değişiyor ama genelde sadece görünüş olsun diye oluşturulan bir mail değil. @std.üniversiteadı.edu.tr şeklindeki öğrenci hesabı, üniversitenin sana tanımladığı kurumsal hesap oluyor.
- Makaleler
- 7
İstanbul sağlık ve sosyal bilimler meslek yüksekokulu.
Hiçbir yerde yazmıyor hangi domaini kullandığı. Outlook falan denedim fakat girmiyor.
Online işlemlere giriş yaptınız mı hiç?
Dosya Ekleri
016
Uzman
Sitenin URL’sini atabilir misiniz? Ben girince gözükmüyor o kısım.
- Makaleler
- 7
Sitenin URL’sini atabilir misiniz? Ben girince gözükmüyor o kısım.
Pano | Neta
016
Uzman
404 Page Not Found hatası alıyorum. Site üzerinden webmail kısmına da girdim outlook giriş sayfasına atıyor fakat epostamı yazınca bulunamadı diyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
BenQ Zowie XL2586X+ vs ASUS ROG STRIX XG248QSG
- Ashley Freya