Rehber Unlocker 1.9.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rufiq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 247
Unlocker 1.9.2, Windows işletim sistemi için geliştirilmiş bir yazılımdır. Bu yazılım, kullanıcıların silinemeyen, taşınamayan veya yeniden adlandırılamayan dosya ve klasörlerin kilidini açmasına olanak tanır. Genellikle şu durumlarla karşılaşıldığında kullanılır:
  • Bir dosya veya klasörün başka bir uygulama tarafından kullanılması.
  • Dosya veya klasörlere erişim engellenmesi.
  • Dosya veya klasörlerin sistem tarafından kilitlenmesi.
Temel Özellikler
  • Dosya ve Klasörlerin Kilidini Açma: Unlocker, kullanıcının bir dosya veya klasörü seçerek kilidini açmasını sağlar. Bu, dosya veya klasör üzerinde yapılan işlemleri engelleyen programın sonlandırılmasıyla yapılır.
  • Taşıma, Yeniden Adlandırma ve Silme: Kilidi açılan dosya veya klasör, kullanıcı tarafından taşınabilir, yeniden adlandırılabilir veya silinebilir.
  • Kullanım Kolaylığı: Unlocker, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve basit bir sağ tıklama menüsü ile erişilebilir. Bu, dosya veya klasör üzerinde sağ tıklayarak "Unlocker" seçeneği ile hızlı bir şekilde erişim sağlar.
  • Çeşitli İşletim Sistemi Sürümleri ile Uyumluluk: Unlocker, Windows'un çeşitli sürümleriyle uyumludur, bu da geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder.

Bu yazılım gerçekten işimi gördüğü için paylaşıyorum. Silinmeyen PDF dosyasını bu yazılım sayesinde rahatlıkla kaldırabildim.

Alternatif bağlantı: Unlockerx64 1.9.2

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…