Unlocker 1.9.2, Windows işletim sistemi için geliştirilmiş bir yazılımdır. Bu yazılım, kullanıcıların silinemeyen, taşınamayan veya yeniden adlandırılamayan dosya ve klasörlerin kilidini açmasına olanak tanır. Genellikle şu durumlarla karşılaşıldığında kullanılır:
  • Bir dosya veya klasörün başka bir uygulama tarafından kullanılması.
  • Dosya veya klasörlere erişim engellenmesi.
  • Dosya veya klasörlerin sistem tarafından kilitlenmesi.
Temel Özellikler
  • Dosya ve Klasörlerin Kilidini Açma: Unlocker, kullanıcının bir dosya veya klasörü seçerek kilidini açmasını sağlar. Bu, dosya veya klasör üzerinde yapılan işlemleri engelleyen programın sonlandırılmasıyla yapılır.
  • Taşıma, Yeniden Adlandırma ve Silme: Kilidi açılan dosya veya klasör, kullanıcı tarafından taşınabilir, yeniden adlandırılabilir veya silinebilir.
  • Kullanım Kolaylığı: Unlocker, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve basit bir sağ tıklama menüsü ile erişilebilir. Bu, dosya veya klasör üzerinde sağ tıklayarak "Unlocker" seçeneği ile hızlı bir şekilde erişim sağlar.
  • Çeşitli İşletim Sistemi Sürümleri ile Uyumluluk: Unlocker, Windows'un çeşitli sürümleriyle uyumludur, bu da geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder.

Bu yazılım gerçekten işimi gördüğü için paylaşıyorum. Silinmeyen PDF dosyasını bu yazılım sayesinde rahatlıkla kaldırabildim.

Alternatif bağlantı: Unlockerx64 1.9.2

Son düzenleyen: Moderatör: