Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Ordu
Steam kütüphanemde UNO mevcut ve 5-6 adet DLC'sini almıştım zamanında. Bu oyunu arkadaşımla oynamak istiyorum ancak mevcut değilmiş onda. Bu oyunu paylaşıma açsak arkadaşım Ubisoft ile eşleştirdiğinde birlikte oynayabilir miyiz?
1737813081387.webp

Çözüm
Aile paylaşımından söz ediyorum.
1 kopyayı aynı anda sadece 1 kişi kullanabilir. Aile içerisinde 2 kopya varsa oynayabilirsiniz fakat bu sefer o kopyanın sahibi olan kişi oynayamaz.

Ve oyun aile paylaşımına dahil gözüküyor fakat 3. Parti hesap gerektiren oyunlar aile paylaşımını desteklemiyor.
Tahminimce arkadaşınız oyunu açarken lisans hatası alacaktır.
Aile paylaşımından söz ediyorum.
1 kopyayı aynı anda sadece 1 kişi kullanabilir. Aile içerisinde 2 kopya varsa oynayabilirsiniz fakat bu sefer o kopyanın sahibi olan kişi oynayamaz.

Ve oyun aile paylaşımına dahil gözüküyor fakat 3. Parti hesap gerektiren oyunlar aile paylaşımını desteklemiyor.

Çözüm

Tüh. O zaman oynayamayacağız. Mağlum Steam dolarda. Arkadaşta yoktu ve oynamak istiyorduk. Teşekkür ederim yardımınız için.

UNO Ubisoft Connect kullanıyordu. Bu durumda olmayacaktır.

Tüh. O zaman oynayamayacağız. Malum Steam dolarda. Arkadaşta yoktu ve oynamak istiyorduk. Teşekkür ederim yardımınız için.

Uno Ubisoft Connect kullanıyordu. Bu durumda olmayacaktır.

Başka bir arkadaşınızda Uno varsa onu aileye çağırın öyle oynayabilir arkadaşınız anca.