- Makaleler
- 1
Sony'nin PS4'ün ilk çıkan exclusiveleri getirmesi birçok oyunun önünü açacak gibi görünüyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Etail'dan Steam keyi almak en ucuzu olacak gibi. Şu anda mesela Horizon Forbidden West Etail'de 1366 TL, Epic'de 1500 TL, arada 150 TL fark var. Until Dawn da Sony oyunu olduğu için aynı şekilde olur diye düşünüyorum.Epic uzerinden almak daha avantajli olacaktir fiyat acisindan buyuk ihtimalle.
Bildigim iyi oldu hocam, gelsin bakalim. Silent Hill 2 Remake ile Until Dawn'in PC surumlerini cok merak ediyorum.Etail'dan Steam keyi almak en ucuzu olacak gibi. Şu anda mesela Horizon Forbidden West Etail'de 1366 TL, Epic'de 1500 TL, arada 150 TL fark var. Until Dawn da Sony oyunu olduğu için aynı şekilde olur diye düşünüyorum.
Etail resmi bir distribütör, yani direkt publisherdan alıyorlar keyleri. Bazı siteler gibi gri market sitesi değildir. IsThereAnyDeal sitesinde de mecvuttur ve o sitede sadece resmi distribütörler bulunmaktadır.
Eki Görüntüle 15364
Eki Görüntüle 15365
SH 2 berbat olacak gibi.Bildigim iyi oldu hocam, gelsin bakalim. Silent Hill 2 Remake ile Until Dawn'in PC surumlerini cok merak ediyorum.
Fan yapımı oyunlara benziyor. Animasyonlar berbat, grafikler PS3 seviyesi. Third Person olmasını istiyordum olmuş ama bazı kesim gerçekten istemiyor anlayabiliyorum sizi.Silent Hill 2 Remake'i aşırı hype ile bekledikten sonra dün state of play etkinliğinde izledim ve muazzam hayal kırıklığı yaşadım. John s Kenndy'den hallice yapmışlar mis gibi karakteri yetmemiş Resident Evil oynayışı eklemişler güzelim oyuna. Bu oyun tepeden oynanan bir oyundu böyle Third person oynanacak bir oyun değildi. Umarım Until Down'ı sorunsuz şekilde getirirlerde bari bir nebze olsun güzel korku oyunu oynarız.
Trailer oncesi fotograf ve gorsellerde (PS Store sayfasinda) cok kaliteli gorunuyordu. Niye boyle oldu anlamadim acikcasi.Fan yapımı oyunlara benziyor. Animasyonlar berbat, grafikler PS3 seviyesi. Third Person olmasını istiyordum olmuş ama bazı kesim gerçekten istemiyor anlayabiliyorum sizi.