Ben de RAM ayarlayacağız deyince 1-2 timing yapacak sandım, meğerse EXPO açtı, bıraktı. Bunu zaten her kullanıcı yapmıyor muydu :D 2023'de topladığım sistemde 6000 CL 36 belleklerim Hynix M die mi ne çıkmıştı. Ayar yaparak 65-70 ns'den 57-58 ns görmüştüm. Peki amca ne diyor bu Micron bellekler hakkında? Akıcılık fark etmez deyip EXPO açıp mı kullanıyor? :D
Franklin'e de sormak lazım, yanındaki penguenlerden canı iyice sıkılmış durumda.

Ben de RAM ayarlayacağız deyince 1-2 timing yapacak sandım, meğerse EXPO açtı, bıraktı. Bunu zaten her kullanıcı yapmıyor muydu :D 2023'de topladığım sistemde 6000 CL 36 belleklerim Hynix M die mi ne çıkmıştı. Ayar yaparak 65-70 ns'den 57-58 ns görmüştüm. Peki amca ne diyor bu Micron bellekler hakkında? Akıcılık fark etmez deyip EXPO açıp mı kullanıyor? :D

Aynen öyle yapıyor, FPS arttırma deyince ben de heyecanlanmıştım. Meğerse direkt EXPO açmış. Micron özelinde ben de bir şey yapamam ama, çok da haksız sayılmaz. Onun haricinde verdiği diğer ayarlar zaten modifiye sistem ya da Windows debloat yapanlara çok hitap etmiyor gibi. NVIDIA ve AMD özel ayarlar hakkında çok yorum yapamıyorum, aktif oyuncu değilim. Yine de çok bana hitap etmedi diyebilirim video.

Bir tüyo da ben vereyim. Kamerayı gökyüzüne tutarsan FPS daha çok artıyor kardeşim, araştırmanı öneririm.
Bu işin bitmediğini duyurmak istiyorum. :D

1783110470257.webp