Bu bir iç dökme konusu değil. Unutmak istiyorum sadece ama unutamıyorum ve yoluma devam edemiyorum. Mesela örnek vermem gerekirse hayatta bir sürü şey onu çağrıştırıyor. Bir parfüm veya koku, saç stili, kıyafet, aynı boylarda ve renkte olan birisi.
Yapay zekaya anlattım çoğu şeyi ancak sadece zamanla etkisinin azalacağını, yıllar sonra net bir şekilde hatırlasan bile üzüntü duymayacaksın bir anı gibi aklına gelip geçecek diyor. Ben boş durmuyorum aslında, uğraşlarım var. Kitap okuyorum, bilgisayarla uğraşıyorum, ders çalışıyorum, film izliyorum, spor ve yürüyüşte yapıyorum. Aslında tek yaptığım şeyler bunlar değil örnek olsun diye söyledim.
Artık unutmak istiyorum veya etkisini tamamen bitirmek istiyorum. Üstünde durmadım zamanla geçer diye ancak azalan bir şey olmadı yaşım 22, benden büyük abilerin tavsiye vermesini istiyorum çıldıracağım artık 7/24 onu düşünmekten. Sağlıklı bir şey de değil, artık geçmişte kaldı ve hiçbir zaman öğrenmedi doğru düzgün bir yaşanmışlıklar olmadı. Onu hayatında figüran gibi bir şeydim.
Aklımı ikna ediyorum ama ruhumu ve kalbimi ikna edemiyorum. İçimdeki bir şey beni kemiriyor gibi hissediyorum. Yemin ederim ki konu troll değil. Benden büyük kişiler okuyorsa tavsiye vermelerini istiyorum.