Çözüldü Unutulan Alcatel 8079 tabletin şifresi nasıl sıfırlanabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tubomyok

Üyecik
Tablet internete bağlı değil, mail şifremi vs hatırlıyorum ancak desenli şifreyi unuttum. YouTube üzerindeki tuş kombinasyonları factory reset için işe yaramıyor tableti sıfırlayamıyorum, Windows ile ROM atmayı denedim MediaTek işlemci kaynaklı sanırım söylenen yazılımı yüklesem de yazılımı program atamıyor çözüm olmadı. Çöpe gitsin istemiyorum, yabancı kaynaklarda da bilgi bulamadım. Bilgisi olan varsa desteğini rica ediyorum çok mutlu olurum.
MediaTek kaynaklı diye söylenen USB yazılımı yüklemem Windows 11 için işe yaramadı acaba daha eski Windows'ta işe yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Tuşları kilit ekranında bir test et basıyor mu daha sonra cihaz şarjdayken dene.

O cihaza şu an ROM atamazsın zaten Bootloader kilidini açman gerekir. Hard Reset'e girmeyi denedin mi?

Hocam hard reset atın bilmiyorsanız anlatayım.
1-Güç tuşuna uzun süre basılı tutun. Tableti kapayın.

2-Ses açma güç tuşuna basılı tutun Alcatel logosu görün ve recovery moduna girin.

3-Ordan Wipe data/Factory'ye tıklayın onaylayın ondan sonra Yes erase all Super dataya tıklayın.

4- Zaten basit ondan sonrası Reboot system now diyerek güç tuşuna basın.

Hocam benim bildiğim böyle ayrıca gizli önemli şeyleriniz varsa yapmayın her şeyiniz gider hatam varsa arkadaşlar söyler zaten iyi günler.

Güç tuşuna ve ses açma tuşuna basılı tutup tüm farklı metotları denedim ancak bir türlü o reset ekranı gelmedi anlayamıyorum neden. A3 10 model ismi sanırım o yazıyor sonra da tableti normal şekilde açıyor.

Tuşları kilit ekranında bir test et basıyor mu daha sonra cihaz şarjdayken dene.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…