• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Unutulmaz Telefon Modelleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 74
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Aklımda nedense hep Nokia Lumia var. Evet, bir noktadan sonra dibi gören bir telefon oldu ama Nokia Lumia’nın bende ayrı yeri vardır.
Ben de çok severdim. Epey bir süre Lumia 925 kullandım. Kız arkadaşıma da Lumia 620 hediye almıştım. Windows forumlarında takılırdım. O zamanlar da bir Windows Phone fanboyuydum ama sonra neyse ki doğru yolu buldum.

İlk telefonun Siemens a52.
İlk akıllı telefon LG Optimus g olması lazım sonrasında Note 3 olabilir. Lenovo'nun 512 MB RAM'li 2 GB hafızalı akıllı telefonu vardı bir de. Note 3'ten sonra bu zulümdü bana.

Hatice M8 ve M9 serisi ne guzeldi ya. Sadece cok isiniyorlardi ve kameralari aman aman iyi değildi ama o hoparlör kalitesi efsaneydi.

Bu telefonun bıraktığı etkiden hala çıkamadım.
Eki Görüntüle 46227
Sony Xperia'lar efsane cihazlardı. 5 yıl gibi bir süre Sony Xperia M4 Aqua kullandım. Orta seviye bir cihazdı hafızası yüzünden kanser oluyordum. Ama hala kendisini çok özlüyorum keşke tamir edebilsemde tekrardan kullanma şansım olsa.

Nokia N95 off of evimde 4 tane var . Gelmiş geçmiş en iyi telefonlardandı. Bir tanesi masamın bir ucunda standı ile duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…