• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Unutulmaz Telefon Modelleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 74
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Nokia N95 off of evimde 4 tane var . Gelmiş geçmiş en iyi telefonlardandı. Bir tanesi masamın bir ucunda standı ile duruyor.
O telefonlara gözünüz gibi bakıyorsunuzdur umarım. N95 tam bir oyun canavarı. Bende N95 değil ama 6600, 7610, N70, 5500, 5800, N73, N86 gibi modeller var. Yine de N95 kadar ilgimi çekemiyorlar.

Nokia N92. Ülkemizde adam akıllı kimsede yok. Şarj edeyim de eski Java oyunlarını oynayayım.

O telefonlara gözünüz gibi bakıyorsunuzdur umarım. N95 tam bir oyun canavarı. Bende N95 değil ama 6600, 7610, N70, 5500, 5800, N73, N86 gibi modeller var. Yine de N95 kadar ilgimi çekemiyorlar.

Tabii ki bakıyorum hocam onlar benim kişiliğimin parçası gibi . Bende fazla tuşlu Nokia yok daha çok modern Nokia'lardan var. (2010 ile 2012 arası) C7, E7, 808 pureview vs.

Tabii ki bakıyorum hocam onlar benim kişiliğimin parçası gibi . Bende fazla tuşlu Nokia yok daha çok modern Nokia'lardan var. (2010 ile 2012 arası) C7, E7, 808 pureview vs.
808 muhteşem bir cihaz ya. O cihazın kamerasını güncel bir yazılımla kullanabilseydik çoğu akıllı telefona taş çıkartırdı günümüzde ki. Ama Symbian yüzünden böyle bir imkan yok tabii. Yine de kamerası döneminin çok ötesindeydi. Video konusunda iyi değildi pek o da zaten o dönem hiçbir telefon video konusunda profesyonellik iddia etmiyordu.

Trident'in antenli telefonları vardı. Anteni çıkarınca televizyon izleyebiliyordun. Tabii diğer markalarda da TV özellikli cihazlar var mış, ama çok nadir. Siz kesin biliyorsunuzdur.

Trident'in antenli telefonları vardı. Anteni çıkarınca televizyon izleyebiliyordun. Tabii diğer markalarda da TV özellikli cihazlar var mış, ama çok nadir. Siz kesin biliyorsunuzdur.
O TV özellikli telefonlar genellikle markasız ne idüğü belirsiz Çin menşeili telefonlar da oluyordu. Mesela çakma iPhone 3G var bende. Anteni var televizyon izlenebiliyor ama çok kötü kalitesi. Arayüzleri de çok kötü olurdu o telefonların karman çorman. Nokia'nın bazı telefonlarında işte DVB-H desteği vardı. O sayede TV izlenebiliyordu ama öyle uydudan değil internet üstünden izleniyordu.

Dolap'tan öyle bir telefon alacaktım çok para istediler vazgeçtim. Uyduruk bir telefona en aşağı 700-800 lira yazmışlar.

Dolap'tan öyle bir telefon alacaktım çok para istediler vazgeçtim. Uyduruk bir telefona en aşağı 700-800 lira yazmışlar.
Bit pazarında çok ucuza bulabilirsiniz yav o cihazlardan. Tamam anladık ekonomi kötü de kıytırık bir tuşlu 700-800 olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…