UPS nasıl kullanılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 852
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Çok teşekkür ediyorum.

3X2.5 ya da 3X4.0 tek telli (antigron) kablo alırsın 2 tane de fiş alır bağlarsın süper olur

Dediğinizi yaptım bugün, elektrikçi bulup 20 metre antigron kabloyu ve fişleri ayarladım. Sıra geldi UPS'yi sipariş vermeye. Bu arada online UPS konusunda kesin karar verdim. Line olanlar voltaj dalgalanmarına karşı korumuyormuş. Başka bilgili birine sordum ve öyle söyledi. Şu an önümde 2 seçenek var. FSP 3000 veya APC 3000'den birini sipariş vermek. FSP 12 bin lira, APC 20 bin lira. Fiyat hiç önemli değil bu arada bütçem yetiyor ikisine de. APC olanı almayı düşünüyorum şu an. Çünkü yorumlarda bayağı sessiz falan yazmışlar. Ama önemli değil zaten ayrı bir odaya koyup kablo çekeceğim. Şu an APC'yi sipariş geçeceğim fakat bu UPS'nin arka kısmındaki fiş giriş yeri bir tuhaf yani anlamayadım. Bakar mısınız kırmızı ile işaretlediğim yere prizi nasıl takacağım? Normalde fiş girişi yan yana 2 tane boşluk olması gerekmiyor mu?

Dosya Ekleri

• Adsız.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…