Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aliwwq

Uzman
Yer
Çayırova
Schneider Electric SPM1KI-TR online UPS aldım. PC daha tamirden gelmedi; bir açayım dedim, hâlâ kapatamadım. Arkadaki akü bağlantısını söksem kapanır, ama cihaz bir yandan çalışıyor; emin olamadım.

@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Olabilir tam şarj olmasını bekleyin ondan sonra deneyin, kapatmaya çalıştığınızda panel üzerinde kırmızı turuncu gibi hata ledleri yanarsa kitapçığına bakıp çözmeye çalışın.

Evet servisde tam şarj olmasını bekleyin dedi.

Çözüme ulaştım cihazın şarjı ile alakası yok cihazı fişten çekin güç düğmesine basılı tutun bip sesi bitmeden elinizi çekin sonra yeşil ışık yanıp sönmeye başlacak 5-10 sn bekleyin sonra aynı işlemi tekrar yapın basılı tutun bip sesi bitmeden elinizi çekin sonra hemen kapanıyor.
İkaz uyarı sesi duyana kadar on/off düğmesini basılı tutun.

Dosya Ekleri

• ups.webp
    ups.webp
    154,7 KB · Görüntüleme: 52
Denedim ama olmuyor mülteri hizmetlerini de aradım onlarda yapamadı acaba kapatmak için belli bir şsrj kapasitesine getirmekmi lazım.

Olabilir tam şarj olmasını bekleyin ondan sonra deneyin, kapatmaya çalıştığınızda panel üzerinde kırmızı turuncu gibi hata ledleri yanarsa kitapçığına bakıp çözmeye çalışın.

Evet servisde tam şarj olmasını bekleyin dedi.

Çözüme ulaştım cihazın şarjı ile alakası yok cihazı fişten çekin güç düğmesine basılı tutun bip sesi bitmeden elinizi çekin sonra yeşil ışık yanıp sönmeye başlacak 5-10 sn bekleyin sonra aynı işlemi tekrar yapın basılı tutun bip sesi bitmeden elinizi çekin sonra hemen kapanıyor.

Son düzenleme:
Çözüm