furkan4545

Çalışkan
Yaklaşık 8 ay önce Wraith'ten ATK A9 Plus mouse almıştım. Pembesi gözüme çok cırtlak geliyor, mouse'un tekerleğini kaydırırken anlık ters yöne de hareket oluyor. Mesela aşağı kaydırırken ekran hafif biraz yukarı çıkıyor. Desteğe yazdım, incelememiz lazım dedi. Sizce değişir mi? Rengini beğenmiyorum, başka renk gönderirler mi? Mouse temiz ama kendi içinden çıkan grip tapeten dolayı biraz logosu aşındı.

Yaklaşık 8 ay önce Wraith'ten ATK A9 Plus mouse almıştım. Pembesi gözüme çok cırtlak geliyor, farenin tekerleğini kaydırırken anlık ters yöne de hareket oluyor. Mesela aşağı kaydırırken ekran hafif biraz yukarı çıkıyor. Desteğe yazdım, incelememiz lazım dedi. Sizce değişir mi? Rengini beğenmiyorum, başka renk gönderirler mi? Mouse temiz ama kendi içinden çıkan grip tapeten dolayı biraz logosu aşındı.

Değişmezler, benim ürünümü tamir edip geri yollamışlardı.

Scroll kısmında sıkıntı var dediğiniz üzere. Önce tamir. Tamir mümkün değilse garanti kapsamında aynısı veya misliyle değişim yapıyorlar diye biliyorum. Nokta atışı düşünecek olursak aynı model ve aynı renk gönderirler diyorum. Bu yönde bir talep belirttiğiniz için müşteri memnuniyetini gözettikleri senaryoda pembe dışı renk gelebilir. İkinci senaryonun gerçekleşeceğini pek sanmıyorum ama.