Amazon Ürün satın alındıktan sonra Prime üyeliği alınırsa kargo erken gelir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 016
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 171
  • Etiketler Etiketler
    amazon prime

016

Becerikli
28 Aralık'ta Amazon uzerinden mouse pad aldim, 5 Ocak'ta geliyor diyor ve hala kargoya verilmedi. Prime alirsem eger bu sure duser mi?

28 Aralık'ta Amazon uzerinden mouse pad aldim, 5 Ocak'ta geliyor diyor ve hala kargoya verilmedi. Prime alirsem eger bu sure duser mi?

Hayır ürün satın alındıktan sonra alsanız hiçbir şey degısmez. Ha urunu satın alır almaz alsaydınız evet hızlı gelırdı lakın ustunden 2 gun gecmıs.

Şu anda almaya çalıştığınızda Prime ile daha yakın bir tarihte geleceği belirtiliyorsa iade edip tekrar alırsınız. Başka yolu yok.

Hayır Prime üyeliğin varken alsaydin erken gelirdi ama şu an sisteme alışverişine Prime üyesiz olarak girildi.

28 Aralikta alinan bir urun icin 5 ocak nedir ya.

28 aralikta alinan bir ürün icin 5 Ocak nedir ya.

Yılbaşı araya girmiş büyük ihtimalle yarın kargoya verir adam 1 Ocakta çıkmaz 2 Ocakta yola çıkar 3 Ocakta subeye gelir 4-5 gibi teslim edilir.

İfadeler: 016
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…