ege0

Uzman
US Polo'dan bir Polo Yaka tişört alacaktım. Large tam uydu ama çalışanlar çeker bu bir beden büyüğünü al dedi. Sonra başka bir tane bakarken regular çeker Slim al dediler. Ama benim baktığım Slim Fit'di zaten. Giydiğimi Regular fit sanmış olabilirler mi? Slim Fit Polo yakalar çekiyor mu?

US Polo'dan bir Polo Yaka tişört alacaktım. Large tam uydu ama çalışanlar çeker bu bir beden büyüğünü al dedi. Sonra başka bir tane bakarken regular çeker Slim al dediler. Ama benim baktığım Slim Fit'di zaten. Giydiğimi Regular fit sanmış olabilirler mi? Slim Fit Polo yakalar çekiyor mu?
  • Slim Fit polo tişörtler, normalde daha dar bir kesime sahiptir ve bedeni daha iyi sarmak için tasarlanmıştır. Bu nedenle, vücut tipinize göre bazı durumlarda daha çekici görünmeyebilirler.
  • Regular Fit ise daha geniş ve rahat bir kalıptır, dolayısıyla sizde Slim Fit tişört giyildiğinde daha dar görünüp, çalışanlar tarafından Regular Fit olarak algılanmış olabilir.
  • Eğer tişörtü giyip denediyseniz ve rahat hissetmiyorsanız, bu durumda Large bedenin ya da Regular Fit'in daha iyi bir seçenek olabileceğini göz önünde bulundurmalısınız.
  • Son olarak, denim veya diğer kıyafetlerdeki gibi, Slim Fit tişörtler de çekebilir, ancak bu durumda vücut yapınıza bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Eğer dar kesimde rahat hissediyorsanız, o bedeni seçmeniz mantıklı olur.

Önerim:
  • Öncelikle vücut yapınızı göz önünde bulundurarak her iki fit'ten de bir deneme yapmanız.
  • Eğer mümkünse, tişörtü giyerken hareket ederek rahatlık seviyenizi test edin.
  • Son olarak, mağaza çalışanlarına, hangi bedeni kullandığınız ve vücut tipiniz hakkında bilgi vererek daha doğru bir öneri alabilirsiniz.