Miles Upshur 32
Üstün
Hangisi daha iyi?
bu USB teknolojisi kime ait, Thunderbolt serisi İntel'in diğeri kimin? AMD'nin felan mı?
Bu USB teknolojisi kime ait, Thunderbolt serisi Intel'in diğeri kimin? AMD'nin falan mı?
Çok önemli bir detay mı bilemiyorum ama AMD'ninde bu teknolojiye karşı bir yanıt yapması gerek bence, konuyu açma sebebim AMD'ye öneri ve talep ilettim, kendileri ellerinde Thunderbolt'a rakip olarak USB 4.0 olduğunu söylediler, konuyu açınca USB 4.0'ın Thunderbolt'un yanından bile geçemeyeceğini anladım. AMD'ye yeni bir isimlendirme teknolojisi ve yeni bir teknoloji ile Thunderbolt'a muhakkak rakip yapmalarını talebimi ilgili ekiplerine ürün mühendislerine ve yöneticilerine iletmelerini söyledim.Hayır yine Intel ve birkaç şirket daha, AMD adı yok.
Çok önemli bir detay mı bilemiyorum ama AMD'ninde bu teknolojiye karşı bir yanıt yapması gerek bence, konuyu açma sebebim AMD'ye öneri ve talep ilettim, kendileri ellerinde Thunderbolt'a rakip olarak USB 4.0 olduğunu söylediler, konuyu açınca USB 4.0'ın Thunderbolt'un yanından bile geçemeyeceğini anladım. AMD'ye yeni bir isimlendirme teknolojisi ve yeni bir teknoloji ile Thunderbolt'a muhakkak rakip yapmalarını talebimi ilgili ekiplerine ürün mühendislerine ve yöneticilerine iletmelerini söyledim.