Merhaba. Dolabımı annem düzenliyor. Normalde annemin eşyalarımı karıştırmayacağını bilsem de, ben evde yokken bir başkasının gelip eşyalarımı alması veya bakması konusunda kafamda soru işaretleri oluşuyor. Verilerimin incelenmesini istemiyorum. Yaklaşık 15 GB verim var; bunları arşivleyip şifre koymak mantıklı bir çözüm olur mu? Yoksa tüm verileri telefonda mı tutmalıyım?
Aslında bilgisayarıma şifre koydum. Başkası kullanacağı zaman 'yönetici' değil, 'standart kullanıcı' oturumu açtım; bu sayede .exe dosyaları çalışmıyor. Ancak bilgisayar sadece bana ait değil, dolayısıyla her an her şey olabilir. Baştan önlem almak istiyorum. Telefonuma ise dokunamazlar çünkü onu kendi paramla satın aldım. Sizce bu durumda ne yapılmalı?
Aslında bilgisayarıma şifre koydum. Başkası kullanacağı zaman 'yönetici' değil, 'standart kullanıcı' oturumu açtım; bu sayede .exe dosyaları çalışmıyor. Ancak bilgisayar sadece bana ait değil, dolayısıyla her an her şey olabilir. Baştan önlem almak istiyorum. Telefonuma ise dokunamazlar çünkü onu kendi paramla satın aldım. Sizce bu durumda ne yapılmalı?