Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Eskiden USB belleğimize birçok zip dosyası atmıştık. Bu şekilde bir hata yoktu. Ama şimdi Google Drive'dan bir dosya indirdiğimiz zaman aşağıdaki resimdeki gibi hata alıyoruz. Ama eskiden dediğimiz gibi bu şekilde hata çıkmıyordu. Ama şimdi neden çıkıyor?

1718806578929.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aslında hata yazıyor, neyi anlamadınız? FAT32 ile biçimlendirilmiş diskler 4 GB'tan yüksek dosyalara sahip olamazlar. NTFS olarak biçimlendirin.
Aslında hata yazıyor, neyi anlamadınız? FAT32 ile biçimlendirilmiş diskler 4 GB'tan yüksek dosyalara sahip olamazlar. NTFS olarak biçimlendirin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam aslında öyle okudum ben de ama bu arkadaşımın başında geldi. Sorunsuz bir şekilde 17.6 GB dosyaları atabildiğini söylüyordu. Eskiden sorunsuz bir şekilde birkaç tane boyutu yüksek dosyalar atıyordu ama bu şekilde olmuyordu. Ne oldu şimdi oldu?

Belleği NTFS veya exFAT olarak yeniden biçimlendirin. FAT32 4 GB veya daha fazla veri depolamayı desteklemez.

Cunku FAT32 değil, daha yeni exFAT kullaniyor olabilir.
Hayır hocam. FAT32 ama şu an belleği. Bizzat Anydesk ile bağlanıp kendim de kontrol ettim.

Önceden exFAT'tır sonra FAT32 biçimlendirilmiştir. FAT32'nin 4GB üzerine desteği yok tek dosyada çünkü.
Peki hocam format atmak da istemiyor. SSD'si neredeyse 120 GB ve masaüstüne de hiçbir şey atamıyor o yüzden başka bir bilgisayarı da yok yaninda. Diski sıfırlamadan NTFS'e convert işlemi yapabilir mi?