Dener misiniz?

Diski seçtikten sonra şu kodları deneyin.

Kod:
create partition primary

format fs=ntfs quick
Bunda da hata verdi. Linux üzerinden format denemesi kaldı sadece hocam. Geniş bir vakitte onu deneyeceğim olmadı top tier bir flaş bellek alıcam mecbur.

Dener misiniz?
1747237513973.webp

Create partition primary komutundan sonra bu hatayı veriyor. Aynı hatayı clean komutunda da veriyor hocam.

Bunda da hata verdi. Linux üzerinden format denemesi kaldı sadece hocam. Geniş bir vakitte onu deneyeceğim olmadı top tier bir flaş bellek alıcam mecbur.

Eki Görüntüle 148067

Create partition primary komutundan sonra bu hatayı veriyor. Aynı hatayı clean komutunda da veriyor hocam.
Bozulmuş büyük ihtimalle. Modeli neydi? Uğraşmayın garantiye yollayın, yenisiyle değiştirsinler. Tamiri olmaz flash belleğin, yenisiyle değiştirirler her türlü.

Nereden aldığımı bulmaya çalışıyorum hocam şu an Amazon ya da Hepsiburada'dan almışımdır kontrol ediyorum. Ultra Luxe alacağım bozulmaması için bir daha sanırım en top o.
Konu açarsanız ürün öneririm.

Ürünün arkasına garanti belgesi zımbalı oluyor. İçinde hangi firmanın damgası var?

Bakayım akşam hocam iş çıkışı , konu açacağım yeni ürün için ciddi kaliteli istiyorum bu kez ve sandisk değil de kingston istiyorum
Kingston iyi değil flash bellek konusunda. Türkiye'de Samsung flash bellekler olsa onları önerirdim, ama yok. Çok kaliteli Samsung flash bellekler. Koleksiyonum arasından favorilerimden.