Önünüze çıkan listede belleğinizi bulup select disk x x=USB disk numarası yazınız. Örnek olarak: select disk 1
CMD ekranına clean yazınız.
Yine aynı CMD ekranına create partition primary yazınız.
Disk 32 GB altında ise format fs=fat32 quick yazınız. Disk 32 GB üstünde ise format fs=ntfs quick yazınız. Not: Herhangi bir zorunluluk mevcut değildir. 32 GB altı ise NTFS veya exFat da kullanabilirsiniz.
Bunda da hata verdi. Linux üzerinden format denemesi kaldı sadece hocam. Geniş bir vakitte onu deneyeceğim olmadı top tier bir flaş bellek alıcam mecbur.
Önünüze çıkan listede belleğinizi bulup select disk x x=USB disk numarası yazınız. Örnek olarak: select disk 1
CMD ekranına clean yazınız.
Yine aynı CMD ekranına create partition primary yazınız.
Disk 32 GB altında ise format fs=fat32 quick yazınız. Disk 32 GB üstünde ise format fs=ntfs quick yazınız. Not: Herhangi bir zorunluluk mevcut değildir. 32 GB altı ise NTFS veya exFat da kullanabilirsiniz.
Bunda da hata verdi. Linux üzerinden format denemesi kaldı sadece hocam. Geniş bir vakitte onu deneyeceğim olmadı top tier bir flaş bellek alıcam mecbur.
Nereden aldığımı bulmaya çalışıyorum hocam şuan amazon ya da hepsiburada' dan almışımdır kontrol ediyorum. Ultra luxe alacağım bozulmaması için bir daha sanırım en top o.
Nereden aldığımı bulmaya çalışıyorum hocam şu an Amazon ya da Hepsiburada'dan almışımdır kontrol ediyorum. Ultra Luxe alacağım bozulmaması için bir daha sanırım en top o.
Kingston iyi değil flash bellek konusunda. Türkiye'de Samsung flash bellekler olsa onları önerirdim, ama yok. Çok kaliteli Samsung flash bellekler. Koleksiyonum arasından favorilerimden.