Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Mart 2024
Crackli disk drill işini görür. Sorumluluk sana ait.
Bilgisayarını linux ortamında başlat ve usb içerisindeki bilgileri bilgisayarına aktar. Sonrasında USB biçimlendir.Selam,
USB belleğim var ama biçimlendirmeden açılmıyor, içinde de dosyalar var. Ben bu dosyaları nasıl kurtarabilirim? 4DDiG'le denedim oldu ama 40 dolar istiyor kurtarmak için, başka nasıl çözebilirim bunu?
farfan
Uzman
Crackli disk drill işini görür. Sorumluluk sana ait.
Dosyaların gitme ihtimali falan var mı?
Bilgisayarını Linux ortamında başlat ve USB içerisindeki bilgileri bilgisayarına aktar. Sonrasında USB biçimlendir.
Hocam kesin oluyor mu bu sanal makine kurayım ona göre.
Tüm yazma işlemleri dosyalarının bulunmasını zorlaştırır. Burada yalnızca okuma yapıyoruz. Bir problem olmaz. Bu süreçte USB üzerinde işlem yapmamaya(yazma/kopyalama/taşıma vs.) dikkat edin.
farfan
Uzman
Tüm yazma işlemleri dosyalarının bulunmasını zorlaştırır. Burada yalnızca okuma yapıyoruz. Bir problem olmaz. Bu süreçte USB üzerinde işlem yapmamaya(yazma/kopyalama/taşıma vs.) Dikkat edin.
Hocam crackli linki bulabildiniz mi siz ben batkımda bulamadım YT'de falanda eski videolar var.
Onu söyleyemiyoruz maalesef.
- Makaleler
- 7
What is WinfrGUI? ile denediniz mi?
Sanal makine kurmak nasıl mantıklı geldi?Dosyaların gitme ihtimali falan var mı?
Hocam kesin oluyor mu bu sanal makine kurayım ona göre.
Linux'u USB üzerinden live olarak çalıştır oradan çek bozuk bellek içerisindeki bilgileri.
Son düzenleyen: Moderatör:
farfan
Uzman
Sanal makine kurmak nasıl mantıklı geldi?
Linux'u USB üzerinden live olarak çalıştır oradan çek bozuk bellek içerisindeki bilgileri.
Hocam Linux'a başka nasıl gireceğimki.