Ömer_Yeter
Yetkin
HDD veya SSD'nin nasıl yapıldığını biliyorum ancak USB'nin ne kadar veri yazıldığını ve yüzde kaç sağlığının kaldığını bilmem gerekli zira format USB nedense sürekli yenileyen biriyim.
Onu denedim lakin işe yaramadı. Daha doğrusu USB'nin bilgileri görüntülenmedi programda.
Demek ki belleğin SMART'ı yokmuş. HD Sentinel ile görüntülenemiyorsa hiçbir yazılımla görüntülenemez.Onu denedim lakin işe yaramadı. Daha doğrusu USB'nin bilgileri görüntülenmedi programda.
Demek ki belleğin Smart'ı yokmuş. HardDiskSentinel ile görüntülenemiyorsa hiçbir yazılımla görüntülenemez.
SanDisk Cruzer Blade mi? Benimki de öyle. 3 senedir sık sık format atmak için kullanıyorum ve henüz sıkıntı çıkartmadı.@Toby Fox hocamın önerdiği belleği almıştım. SanDisk 64 GB hızlı bir USB.
SanDisk Cruzer Blade mi? Benimki de öyle. 3 senedir sık sık format atmak için kullanıyorum ve henüz sıkıntı çıkartmadı.
Şans meselesi biraz. Genel olarak pek tavsiye etmiyorlar zaten.Hayır, hocam. Benimki beyaz renkte bir USB bellek. O dediğiniz de benden uzak Allah'a yakın olsunZamanında az sorun çıkarmamıştı...
Ultra Dual Drive Luxe almıştınız. Kolay kolay bozulmaz, sağlam bellek.@Toby Fox hocamın önerdiği belleği almıştım. SanDisk 64 GB hızlı bir USB.