409

Üstün
Makaleler
3
Elimde bir tane kullanılamaz hale gelmek üzere HDD var. İçinden verileri alıp taşınabilir SSD'ye aktarmam gerek. USB'den başlatıp kurtarma yapmak için kullanabileceğim bir dağıtım var mı? Windows kuramam.

Elimde bir tane kullanılamaz hale gelmek üzere HDD var. İçinden verileri alıp taşınabilir SSD'ye aktarmam gerek. USB'den başlatıp kurtarma yapmak için kullanabileceğim bir dağıtım var mı? Windows kuramam.

Eğer kapattıktan sonra verileri kaybetme gibi bir derdiniz yoksa, herhangi bir Live ortama sahip bir dağıtım iş görür. Ama USB'ye kurmak için Slax gibi dağıtımlara bakabilirsiniz.

Eğer kapattıktan sonra verileri kaybetme gibi bir derdiniz yoksa, herhangi bir Live ortama sahip bir dağıtım iş görür. Ama USB'ye kurmak için Slax gibi dağıtımlara bakabilirsiniz.

Veri kaybetme derken USB yani sistemde yaptığım şeyler mi yoksa HDD mi? Sunucu datasındaki verileri kopyalamak için kullanacağım sadece. Dosya türlerini görüntülerken eklenti vs istemeyecek olsun yeterli benim için.

Sistemin iyiyse Cinammon yükle. İyi değilse Xfce veya Mate.

Sistem epey iyi ama şu an derdim sadece veriler olduğu için önemsemiyorum. Benim için hızlı olsun yeterli. İndirdim Rufus ile yazdırıyorum. Aslında Fedora indirecektim ama USB yavaş kalıyordu onda.