merhaba hocalarım, ilk rehberime hoş geldiniz herhangi bir hatam varsa kusura bakmayın. Bugün sizlere USB ile kırık PS3'te nasıl oyun yükleyeceğimizi anlatacağım.
Dosyayı indirip RAR'dan çıkarttıktan sonra böyle gözükecektir.
Daha sonra bu dosyayı bu şekilde USB'nin içine atın
multiMAN'e geldikten sonra START ve SELECT tuşlarına aynı anda basalım ve masaüstü bölümüne gelelim.
Masaüstüne geldikten sonra PS3™ Root klasörünü açalım.
Şimdi burada yeni klasör oluşturacağız öncelikle daire 〇 tuşuna basarak "Create New Folder" diyeceksiniz.
Ardından karşınıza çıkan yere büyük harflerle GAMEZ yazacaksınız. Tamam dedikten sonra böyle bir klasör oluşması lazım oluşmazsa hata var demektir.
Klasörü oluşturduktan sonra USB'deki oyunlarınızı GAMEZ dosyasının içine atmanız gerek. Bunun için oyunun üstüne gelip X tuşuna basın (1'den fazla ise onlarda X ile basın) ardından daire tuşuna 〇 basıp CUT yapacaksınız. Sonra GAMEZ klasörünün içine girip tekrar daire tuşuna 〇 basıp paste yapacaksınız.
Artık masaüstünden çıkabilirsiniz tekrar START ve SELECT tuşuna basıp xmb ekranına gelmelisiniz.
Oyunlar tarafında geldiğinizde eğer oyunlarınızı görmezseniz yukarıdan Refresh yerine basın gelecektir. Gelmez ise işlemi hatalı yapmışsınız demektir.
Gördüğünüz üzere oyunumuz geldi ayrıca GTA San Andreas yazısının altında USB yazıyor siz USB'yi çıkardığınız zaman oyun gidecektir sürekli PS3'te kalmasını istiyorsanız üçgen △ tuşuna basıp.
Copy bölümünü seçip PS3 HDD bölümüne gelip confirm yapmanız gerekli daha sonraki multiMAN girişinizde orada HDD yazacaktır.
Rehber bu kadardı hocalarım şu anlık kötü olabilir resimleri başka bir kaynaktan aldım. Herhangi bir sorun olursa yardım edeceğim iyi sosyaller
malzemeler
Bunun için minimum 16 GB veya üstü herhangi bir USB gerekli. Ayrıca USB'nin FAT32 formatlı olması lazım benimki FAT32 formatlı. Rufus ile FAT32'ye çevirebilirsiniz. ( FAT32'ye çevirirken USB'nin içindeki veriler silinecektir bu yüzden yedek alın )Adım 1
Öncelikle istediğiniz oyunu bir yerden bulup, indirip USB'nin içine atın. Ben GTA SA istiyorum.Dosyayı indirip RAR'dan çıkarttıktan sonra böyle gözükecektir.
Daha sonra bu dosyayı bu şekilde USB'nin içine atın
Adım 2
Şimdi PS3'ü açıp USB takalım ve multiMAN'e giriş yapalım yoksa kuralım.multiMAN'e geldikten sonra START ve SELECT tuşlarına aynı anda basalım ve masaüstü bölümüne gelelim.
Masaüstüne geldikten sonra PS3™ Root klasörünü açalım.
Adım 3
Buradan dev usb000 yazan yer bizim USB'miz içine girip oyunları görebilirsiniz.Şimdi burada yeni klasör oluşturacağız öncelikle daire 〇 tuşuna basarak "Create New Folder" diyeceksiniz.
Ardından karşınıza çıkan yere büyük harflerle GAMEZ yazacaksınız. Tamam dedikten sonra böyle bir klasör oluşması lazım oluşmazsa hata var demektir.
Klasörü oluşturduktan sonra USB'deki oyunlarınızı GAMEZ dosyasının içine atmanız gerek. Bunun için oyunun üstüne gelip X tuşuna basın (1'den fazla ise onlarda X ile basın) ardından daire tuşuna 〇 basıp CUT yapacaksınız. Sonra GAMEZ klasörünün içine girip tekrar daire tuşuna 〇 basıp paste yapacaksınız.
Adım 4
Artık masaüstünden çıkabilirsiniz tekrar START ve SELECT tuşuna basıp xmb ekranına gelmelisiniz.
Oyunlar tarafında geldiğinizde eğer oyunlarınızı görmezseniz yukarıdan Refresh yerine basın gelecektir. Gelmez ise işlemi hatalı yapmışsınız demektir.
Gördüğünüz üzere oyunumuz geldi ayrıca GTA San Andreas yazısının altında USB yazıyor siz USB'yi çıkardığınız zaman oyun gidecektir sürekli PS3'te kalmasını istiyorsanız üçgen △ tuşuna basıp.
Copy bölümünü seçip PS3 HDD bölümüne gelip confirm yapmanız gerekli daha sonraki multiMAN girişinizde orada HDD yazacaktır.
Rehber bu kadardı hocalarım şu anlık kötü olabilir resimleri başka bir kaynaktan aldım. Herhangi bir sorun olursa yardım edeceğim iyi sosyaller