3 35shg48 Çalışkan Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 18 Çözümler 1 Beğeniler 9 21 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar selam. Anakartta 4 adet USB soketi var. 1 tane kasanın Power tuşunun yanında var. Anakarta Bluetooth adaptör takıyorum, klavye mouse USB'sini kasanın ön yüzüne. Bluetooth adaptör yanına ya da altına başka bir USB takarsam hoparlörde ses gidip geliyor. Mouse USB'si ile yer değiştirirsem mouse takılıyor arada. Neden yapıyor olabilir? Anakart Gigabyte B450M
Arkadaşlar selam. Anakartta 4 adet USB soketi var. 1 tane kasanın Power tuşunun yanında var. Anakarta Bluetooth adaptör takıyorum, klavye mouse USB'sini kasanın ön yüzüne. Bluetooth adaptör yanına ya da altına başka bir USB takarsam hoparlörde ses gidip geliyor. Mouse USB'si ile yer değiştirirsem mouse takılıyor arada. Neden yapıyor olabilir? Anakart Gigabyte B450M
arminda Yetkin Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 545 Çözümler 8 Beğeniler 442 Yer Gebze 21 Ocak 2025 #2 Çok elektriksel bir tanım yapamayacağım ama yeterli elektrik dağıtılamıyor gibi. Hoparlördeki sorun da parazitten kaynaklı anladığım kadarıyla. Artı 0 Eksi
Çok elektriksel bir tanım yapamayacağım ama yeterli elektrik dağıtılamıyor gibi. Hoparlördeki sorun da parazitten kaynaklı anladığım kadarıyla.
Hakan Yusuf Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 993 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 342 Yer Kocaeli 22 Ocak 2025 #3 35shg48 dedi: Arkadaşlar selam. Anakartta 4 adet USB soketi var. 1 tane kasanın Power tuşunun yanında var. Anakarta Bluetooth adaptör takıyorum, klavye mouse USB'sini kasanın ön yüzüne. Bluetooth adaptör yanına ya da altına başka bir USB takarsam hoparlörde ses gidip geliyor. Mouse USB'si ile yer değiştirirsem mouse takılıyor arada. Neden yapıyor olabilir? Anakart Gigabyte B450M. Genişletmek için tıkla... Anlattığınız sorun USB'nin gücümün ne kadar kirli olduğu ile ilgilidir. Bunun için USB adaptörler var mış bir videoda karşılaşmıştım. Artı 0 Eksi
35shg48 dedi: Arkadaşlar selam. Anakartta 4 adet USB soketi var. 1 tane kasanın Power tuşunun yanında var. Anakarta Bluetooth adaptör takıyorum, klavye mouse USB'sini kasanın ön yüzüne. Bluetooth adaptör yanına ya da altına başka bir USB takarsam hoparlörde ses gidip geliyor. Mouse USB'si ile yer değiştirirsem mouse takılıyor arada. Neden yapıyor olabilir? Anakart Gigabyte B450M. Genişletmek için tıkla... Anlattığınız sorun USB'nin gücümün ne kadar kirli olduğu ile ilgilidir. Bunun için USB adaptörler var mış bir videoda karşılaşmıştım.
KS KS 3 35shg48 Çalışkan Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 18 Çözümler 1 Beğeniler 9 22 Ocak 2025 #4 Hakan Yusuf dedi: Anlattığınız sorun USB'nin gücümün ne kadar kirli olduğu ile ilgilidir. Bunun için USB adaptörler var mış bir videoda karşılaşmıştım. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey anlamadım hocam Artı 0 Eksi
Hakan Yusuf dedi: Anlattığınız sorun USB'nin gücümün ne kadar kirli olduğu ile ilgilidir. Bunun için USB adaptörler var mış bir videoda karşılaşmıştım. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey anlamadım hocam