Konu Başlıkları Gizle
Herkese merhaba! Bugün sizlere nasıl "medya yok" hatası veren bir USB sürücüyü neredeyse kesin bir şekilde onarmayı göstereceğim. Umarım rehberi beğenirsiniz.
Hadi başlayalım!
Gelen ekranda en yukarılarda, USB belleğinizi eğer ki direkt görmediyse seçin. Genelde direkt USB açık şekilde açar.
Şimdi burada Controller Part-Number verisini bir yere kaydedin.
Uygun programları bulmak için Google'a Controller Part-Number (sizin değeriniz) MP Tools gibi bir şeyler yazarsanız çıkacaktır.
Şimdi benim USB belleğim FirstChip ve Controller Part-Number değerim FC1179.
Google'da kısa bir araştırma ile sonuca ulaştım ve ilgili programı indirdim.
NOT: MP tool araçlarının arayüzleri farklı olabilir. O yüzden sizlere MP tool uygulamalarının hepsini anlatamayacağımdan dolayı, herhangi birini anlatmayacağım. YouTube gibi platformlarda kendiniz bulabilirsiniz.
Evet, bugün sizlere nasıl "medya yok" hatası veren bir USB belleği onarabileceğinizi anlattım. Umarım rehberi beğenmişsinizdir. Iyi günler dilerim.
Hadi başlayalım!
USB bilgilerini öğrenmek
Bu adımda USB belleğimizin bazı bilgilerine ihtiyacımız var. Bu linkten ChipGenius v4.21.0701 (2021-07-01) by hit00 programı indirin ve çalıştırın. (Windows Defender hatası verirse devre dışı bırakın)Gelen ekranda en yukarılarda, USB belleğinizi eğer ki direkt görmediyse seçin. Genelde direkt USB açık şekilde açar.
Şimdi burada Controller Part-Number verisini bir yere kaydedin.
Uyumlu onarım programını bulmak
Uygun programları bulmak için Google'a Controller Part-Number (sizin değeriniz) MP Tools gibi bir şeyler yazarsanız çıkacaktır.
Şimdi benim USB belleğim FirstChip ve Controller Part-Number değerim FC1179.
Google'da kısa bir araştırma ile sonuca ulaştım ve ilgili programı indirdim.
NOT: MP tool araçlarının arayüzleri farklı olabilir. O yüzden sizlere MP tool uygulamalarının hepsini anlatamayacağımdan dolayı, herhangi birini anlatmayacağım. YouTube gibi platformlarda kendiniz bulabilirsiniz.
Evet, bugün sizlere nasıl "medya yok" hatası veren bir USB belleği onarabileceğinizi anlattım. Umarım rehberi beğenmişsinizdir. Iyi günler dilerim.