Rehber USB Üzerinden Linux Mint Çalıştırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emile A239
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Hız ve performans olarak ne kadar fark ediyor USB üzerinden çalıştırmak?
USB'nizin hizina bagli. 2.0 portuna taktiginiz USB'ler pek de iyi sonuc vermeyecektir ama ben Cruzer Blade'de bile nispeten akici deneyim elde ediyordum Live Linux'larda.

Guzel rehber. Boyle yaptiginizda Live sistemdeki hicbir seyin kalici olmayacagini da belirteyim, yeniden baslatma yasandigi an veriler gider.

Guzel rehber. Boyle yaptiginizda Live sistemdeki hicbir seyin kalici olmayacagini da belirteyim, yeniden baslatma yasandigi an veriler gider.
Doğrudur. Sonuçta sanal makine gibi işletim sistemlerini bu teknikle deniyor çoğu insan. Kalıcı olarak kullanacak olsaydık direkt diske kurulum yapardık. Ama burada USB'ye kurulum yapıyoruz, fark o.

Linux dağıtımlarını Rufus'a yazdırırken DD Yansısı olarak yazdırmayı öneriyorlar genelde. Siz ISO yansısı olarak önermişsiniz.

Linux dağıtımlarını Rufus'a yazdırırken DD Yansısı olarak yazdırmayı öneriyorlar genelde. Siz ISO yansısı olarak önermişsiniz.
Cogu dagitimda sorun yapmayacaktir. Aksine ISO mod kullanmanin avantajlari var, bellegi yazili halde bile kullanabiliyorsunuz depolama olarak. Tabii normalde DD daha stabil ve randimanlidir.

Ben bunu yaparsam başka bir bilgisayara aynı USB'yi takarsam Linux Mint kullanabilir miyim? İlk kez gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…