acundemirbag

Gelişen
Arkadaşalar, evimde Superonline 500 Mbps fiber internet kullanıyorum. Masaüstü sistemime kablo ile bağlı fakat modemle sistem arasında mesafe var. 12m gibi bir kablo anca işimi görüyor. Bana güçlü bir Wi-Fi adaptör önerisi yapar mısınız?

Arkadaşalar, evimde Superonline 500 Mbps fiber internet kullanıyorum. Masaüstü sistemime kablo ile bağlı fakat modemle sistem arasında mesafe var. 12m gibi bir kablo anca işimi görüyor. Bana güçlü bir Wi-Fi adaptör önerisi yapar mısınız?

Bütçe nedir?
Eğer bütçe sıkıntınız yoksa bunun ile çok rahat bir şekilde 5700 Mbps hız ile kullanabilirsiniz.

@Grandeicedshaken, dediği gibi düşük gecikme ile de uygun fiyata kurtarabilirsiniz ama hızı biraz düşük fiber deneyiminiz için yeterli olmayabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe nedir?
Eğer bütçe sıkıntınız yoksa bunun ile çok rahat bir şekilde 5700 Mbps hız ile kullanabilirsiniz. https://www.amazon.com.tr/ASUS-PCE-BE92BT-BE9400-Tri-Band-Adaptör/dp/B07MDV2BF7?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
@Grandeicedshaken, dediği gibi düşük gecikme ile de uygun fiyata kurtarabilirsiniz ama hızı biraz düşük fiber deneyiminiz için yeterli olmayabilir.
Wifi 7 olması büyük avantaj ama benim modem wifi6 bandında çalışıyor. Destek vermez sanırım 7ye.