Çözüldü USB\VID_0E0F&PID_0001 isimli sürücü nereden indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EkmekArasiSSD 2

Uzman
Makaleler
3
Yer
Ordu
Donanım kimliği
USB\Vid_0E0F&Pid_0001
Cihaz
Acer Nitro 5 AN515-54
USB\Vid_0E0F&Pid_0001 isimli bir sürücü var. Araştırdığımda VMWare için USB sürücüsü olduğunu görüyorum ve araştırdığım kadarıyla USB Passthrough yapmak için gerekiyormuş. Uzun zamandır bu özelliği yapamıyordum. Şu an ise sanıyorum bu sürücüyü bulabilirsem rahatça USB Passthrough yapacağımı sanıyorum. Bu sürücü nereden bulunur?

Hocam kurdum ancak USB Passthrough yapıyor gibi ama yapmıyor gibi de. Deneme amaçlı laptop kameramı sanal makineme bağladım ve sorunsuz bağlandı gibi duruyor ancak kamera testi yaptığımda "başka bir uygulama kamerayı kullanıyor" hatası alıyorum. OBS studio ile baktığımda siyah ekran oluyor ve Discord ise OBS kapalı olduğu halde "OBS virtual camera" olarak tanımlıyor. Ek olarak da TP-Link UB500 adaptörümü de denedim ancak sürücü kurulu olmasına rağmen (hem host, hem guest) adaptörü tanıtamıyorum. Disconnect yaptığımda sorunsuz şekilde host bilgisayarıma tekrar geri bağlanabiliyor. Bu sorundan önce tak tak Passthrough yaparak sanal makinemde kullanabiliyordum. Hatta elimdeki WiFi adaptör de çalışıyordu. Şu an neden böyle yaptı anlamıyorum. Sürücü öncesinde "Connect" yapıyordum ancak sürücü üzerinde yeşil daire çıktığı halde tekrar "Connect" yaptığımda host bilgisayar "Unknown Error" şeklinde hata penceresi veriyordu.

Ek olarak şu an USB cihazları bağlamaya kalktığımda yeniden başlat dediğimde sanal makine bir türlü başlayamıyor. Garip bir sorun dönüyor ama ne bu anlamadım.

Bunu VMware kendisi yüklemesi gerek.
Nedense VMware Workstation içinde sanal bilgisayar açığım zaman bazen fare çalışmamaya başlıyordu. Aygıt yöneticisini yokladığımda USB Gaming Mouse şeklinde tanınmayan cihaz ortaya çıktığını fark ettim. ID'yi Google'a sordum ve karşıma bu konu çıktı.

Maalesef bazı durumlarda yüklenmiyor olsa gerek. Verdiğiniz ZIP içindeki INF sürücü beni bu beladan kurtardı.

VMware USB Device ismiyle geçiyor.

Çok uzun zaman olmuş ama yine de sormak istiyorum. Sorunlar devam ediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…