Hocam kurdum ancak USB Passthrough yapıyor gibi ama yapmıyor gibi de. Deneme amaçlı laptop kameramı sanal makineme bağladım ve sorunsuz bağlandı gibi duruyor ancak kamera testi yaptığımda "başka bir uygulama kamerayı kullanıyor" hatası alıyorum. OBS studio ile baktığımda siyah ekran oluyor ve Discord ise OBS kapalı olduğu halde "OBS virtual camera" olarak tanımlıyor. Ek olarak da TP-Link UB500 adaptörümü de denedim ancak sürücü kurulu olmasına rağmen (hem host, hem guest) adaptörü tanıtamıyorum. Disconnect yaptığımda sorunsuz şekilde host bilgisayarıma tekrar geri bağlanabiliyor. Bu sorundan önce tak tak Passthrough yaparak sanal makinemde kullanabiliyordum. Hatta elimdeki WiFi adaptör de çalışıyordu. Şu an neden böyle yaptı anlamıyorum. Sürücü öncesinde "Connect" yapıyordum ancak sürücü üzerinde yeşil daire çıktığı halde tekrar "Connect" yaptığımda host bilgisayar "Unknown Error" şeklinde hata penceresi veriyordu.
Ek olarak şu an USB cihazları bağlamaya kalktığımda yeniden başlat dediğimde sanal makine bir türlü başlayamıyor. Garip bir sorun dönüyor ama ne bu anlamadım.