Laptop ekranım kırıldığından dolayı harici bir monitör taktım, doğal olarak laptop ekranı da kırık olduğundan çok fazla yer kaplamasını istemedim ve laptop ekranını tamamen söktüm. Laptop ekranını söktükten sonra Wi-Fi kartının antenlerinin laptop ekranına bağlı olduğunu fark ettim. Yani kısaca, artık ekranı söktüğüm için laptop üzerindeki Wi-Fi kartını kullanamıyordum ben de çözüm olarak internet üzerinde satılan Dual band AC1300 USB Wi-Fi adaptörünü aldım. Ancak internetim fiber ve 100Mbps olmasına rağmen en fazla 8Mbps gibi komik bir hız alabiliyorum. Kutu üzerinde 1.300Mbps'ye kadar desteklediği yazıyor. Bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi var mı?
@Recep Baltaş Hocam ben çözümü ürünü iade etmek ve ethernet aracılığıyla bağlanmakla buldum, ne kadar denersem deneyeyim bir çözümü yok gibi. Evimde bulunan diğer bilgisayarıma da bağladım ürünü onda da Wi-Fi kartı yoktu, onda da 8Mbps almaya devam ettim ya ürün internet ayarları yüzünden stabil bir şekilde çalışmıyor ya da ürün bozuk gelmiş, yine de yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
WiFi adaptörler için belirli aygıt yöneticisi ayarlarıyla tam performans almak mümkündür. Aygıt yöneticisinden WiFi sürücüsü özelliklerine girip, Gelişmiş sekmesinde 802.11n gibi seçenekler vardı onları deneyebilirsin. En azından benim WiFi adaptörümde bu şekilde sorun çözülmüştü.
Wi-Fi adaptörler için belirli Aygıt Yöneticisi ayarlarıyla tam performans almak mümkündür. Aygıt Yöneticisi'nden Wi-Fi sürücüsü özelliklerine girip, Gelişmiş sekmesinde 802.11n gibi seçenekler vardı onları deneyebilirsin. En azından benim Wi-Fi adaptörümde bu şekilde sorun çözülmüştü.