@Bruhistan, Chrome'dan ISO'yu indirin sonra ISO 2 USB'yi indirip açın. OTG ile uygulamaya girip pick USB Drive tuşu var. Ona tıklayıp kullanıcağınız USB'yi seçip pick ISO File'ye tıklayın ve indirdiğiniz ISO dosyasını seçin. Aşağıda start var ona tıklayın. İsterseniz kurulumuda anlatırım hocam.

Son düzenleme:
Merhaba, bilgisayarıma format atarken yanlışlıkla tüm sürücülerini sildim ve komple Windows falan silindi. BIOS'a elleşmedim daha fazla hata yapmayayım diye. Her şeyi batırdım ve sanırım USB bellek olmadan bunu kurtaramıyormuşuz. Ben de gidip tüm harçlıklarımla 8 GB'lık plastik bir USB bellek aldım. Bana lütfen detaylıca bir şekilde yüklenişini ve kuruluşunu anlatır mısınız, arkadaşlar? Bilgisayarın ve USB'nin çöp olmasını istemiyorum.

Rufus programı aracılığı ile kurulum yapılabilir. Ayrı bir bilgisayar var mı evde? Veya internet cafe'den da halledilir.

Rufus programı aracılığı ile kurulum yapılabilir. Ayrı bir bilgisayar var mı evde? Veya internet cafe'den da halledilir.
Hocam bugün öğlen tanıdık bilgisayarcıya gittim. 30 manat verdim ve akşam 9-10'larda halledebileceğini söyledi şimdi onu bekliyorum.

@Bruhistan, Chrome'dan ISO'yu indirin sonra ISO 2 USB'yi indirip açın. OTG ile uygulamaya girip pick USB Drive tuşu var. Ona tıklayıp kullanıcağınız USB'yi seçip pick ISO File'ye tıklayın ve indirdiğiniz ISO dosyasını seçin. Aşağıda start var ona tıklayın. İsterseniz kurulumuda anlatırım hocam.
Hocam az önce bilgisayarcı tanıdığım aradı Windows 10'u kurarken belleğin yetmediğini ve 16 GB getirmesini söyledi. Bunların boyutları 3-4 GB değil miydi?

Son düzenleme:
Durumunuz çözüldü mü? Çözülmediyse size şunu öneriyorum: Telefonunuzdan OTG Type-C dönüştürücü ile doğrudan Linux Mint, Ubuntu vb. herhangi bir Linux sistemini USB'ye yazdırın. Sonra bilgisayarınıza bunu kurun, ardından USB'nize Ventoy kurun. Ama ISO dosyalarını atarken arayüzde kopyalanma bitti dese bile hemen çıkarmayın; Linux sistemlerde öyle görünse bile yazma işlemi arka planda (önbellekte) devam ediyor olabilir. Biraz bekleyin ve işlemin kesin olarak bittiğinden emin olmak için uçbirime (terminale) sync komutunu yazıp kontrol edin. Komut satırı yeni satıra geçtiyse işleminiz bitmiştir ve USB'niz hazırdır. BIOS'tan Secure Boot ayarını kapatıp kuruluma başlayabilirsiniz.