Detaylar
Kim cevapladı?Colonell
Uzman
3 4 senede anca telefon değiştiririm o da telefonum bozulmaya başladıysa. Bence üst segment telefonlar uzun süreli kullanıcılar için biçilmiş kaftan. Yeterince maddi durumum varsa bende üst segment telefon kullanmayı tercih ederdim.
- Makaleler
- 1
2-3 haftalık yevmiyem amiral gemisi cihaz almaya yetseydi fazla kafa yormazdım ama malum şartları değerlendirince A56 gibi bir cihaz yeterli, daha iyisi olsun deseydim S25 FE bakardım.
LA Knight
Üstün
Herkesin telefon kullanma profili, kullanma süresi farklı. Dönemin premium ve premium yakın cihazlarının daha uzun götürebiliyor dolayısıyla tercih edilebilir. Bence buradaki en büyük sorun premium cihaz alıp sonraki sene değişenlerde. S25U var afam 26U geçiyor. Bi' sakin diyeceğim de herkesin harcaması da farklı.
Ayrıca daha cihazları 1-2yıldır kullanıyorsunuz. 2 yıl sonra 24FE de yerlere gömülür.
Ayrıca daha cihazları 1-2yıldır kullanıyorsunuz. 2 yıl sonra 24FE de yerlere gömülür.
Car Photography ile ilgileniyorum, o övdüğün 15 bin liralık giriş-orta seviye Samsung'ların video performansını görünce midem bulanıyor kusura bakma. Lexus LFA gibi bir canavarı, Porsche 911 gibi asaleti Samsung A25 ile çekecek değilim. Sensor-Shift kalitesinden devam ediyorum ben, Apple'ın eline video performansı konusunda kimse su dökemez. Adamlar sektörün standardı oldu.Inan bana cogu arka logosu gozuksun diye aliyor kimsenin 100 bin TL lik telefona ihtiyaci yok kamerasi icin aliyorum diyenler var tamamen palavra elma logosunun arkasina saklaniyorlar.
Samsung S serisi, Xiaomi ana serisi ve iPhone cihazlar parasının hakkını gayet de veriyor.
Buna ben de karşıyım.Bence buradaki en büyük sorun premium cihaz alıp sonraki sene değişenlerde. S25U var afam 26U geçiyor. Bi' sakin diyeceğim de herkesin harcaması da farklı.
Şu iki kullanım ideal bana göre;
- Amiral gemisi alıp 4-5 yılda bir yenilemek
- Orta segment alıp 2-3 yılda bir yenilemek
Son düzenleme:
Video performanslari, on kamera, telefoto ve panel deneyimleri benim amiral segmente vermeme yetiyor acikcasi.
Asagi segment urunlerin ne video kalitesi tatmin ediyor ne de panel deneyimleri. Ama cogu kullanici icin yeterli olacagina kabulum.
Asagi segment urunlerin ne video kalitesi tatmin ediyor ne de panel deneyimleri. Ama cogu kullanici icin yeterli olacagina kabulum.
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 2
Yeni konular
-
Acer Nitro 5'in şarj soketinden ses gelmesi garanti kapsamına girer mi?
- ahmetcan2321
-
-
-
-
50.000 TL'ye kadar her şey dahil sistem tavsiyesi
- Alessandro Del Piero
-
-
-
-
-