Usta Dönerci'de çalışılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan w1llard
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 102
Merhaba, daha önce deneyimlemiş kişiler acaba bahsedebilir mi? 18 yaşındayım, yarın görüşeceğim müdürüyle.

Orası zaten öyle hocam da acaba bilmem gereken bir şey var mı diye sormak istedim.

Hijyen kısmına dikkat et zaten dikkat çekersen uyarılırsın güleryüzlü ol ve sıkıntılı tiplerle boş muhabbet uzatma onlara karşı her şeye evet ve tamam de geç.

Orası zaten öyle hocam da acaba bilmem gereken bir şey var mı diye sormak istedim.
Hizmet sektöründe çalıştım, kafa şişiriyor her türlü, yine de bir yerden başla gitsin deneyim olur, beğenmezsin başka iş yerlerinden yürürsün.

Hijyen kısmına dikkat et zaten dikkat çekersen uyarılırsın güleryüzlü ol ve sıkıntılı tiplerle boş muhabbet uzatma onlara karşı her şeye evet ve tamam de geç.

Tamamdır teşekkürler hocam, bu arada güzel bir öneri sağ ol.

Hizmet sektöründe çalıştım, kafa şişiriyor her türlü, yine de bir yerden başla gitsin deneyim olur, beğenmezsin başka iş yerlerinden yürürsün.

Yaani biraz kafa şişircek tabii alışabilirsem iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…