Anime.
Detaylar
Kim cevapladı?Dikkatli bakarsanız, taraftarın Samsunspor logosuna dönüştüğünü görebilirsiniz.
Profesyonel bir komandoyu anımsatıyor, buna en büyük kanıt ise anime kızı profil fotoğrafı.Dikkatli bakarsanız, taraftarın Samsunspor logosuna dönüştüğünü görebilirsiniz.
Aklıma ilk gelen Aquaman olduProfesyonel bir komandoyu anımsatıyor, buna en büyük kanıt ise anime kızı profil fotoğrafı.
Halbuki alakası olmamalı, değil mi? "Tırmık" olduğunu zannettiğim aletin isminin Google araştırması sonucu İngilizcede Trident, Türkçedeyse üç dişli mızrak olduğunu öğrendim.
Evet, buna gerçekten tırmık diyecekmişim. Mızrak değil de tırmık... En azından Trident tahminimi tutturmuş olayım lütfen
Aklıma ilk gelen aquaman oldu
Halbuki alakası olmamalı, değil mi? "tırmık" olduğunu zannettiğim aletin isminin Google araştırması sonucu ingilizcede Trident, türkçedeyse üç dişli mızrak olduğunu öğrendim.
Evet, buna gerçekten tırmık diyecekmişim. Mızrak değil de tırmık... En azından Trident tahminimi tutturmuş olayım lütfen![]()
Profil resmi güzelmiş, beğendim. Profil sade, hoşuma gitti.
Şimdi size çok kıymetli bir bilgi vereceğim, üstteki hocam sanırım emin değilim ama bence matrix hayranı.Profil resmi güzelmiş, beğendim. Profil sade, hoşuma gitti.
Şimdi size çok kıymetli bir bilgi vereceğim, üstteki hocam sanırım emin değilim ama bence matrix hayranı.
Bu kanıya varmak için hayli zorlanmış olmalısınız (!)
Bazen çok şaşırtıcı çıkarımlar yapabiliyorum hocamBu kanıya varmak için hayli zorlanmış olmalısınız (!)![]()
Bazen çok şaşırtıcı çıkarımlar yapabiliyorum hocam![]()
Sherlock Holmes
Sizi bir yerden tanıyor gibiyim.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-