@Antibiyotik, öncelikle uTorrent bir korsan oyun indirme platformu değildir. Bir Torrent istemcisidir. Torrent ise p2p sistemle işleyen bir dosya indirme protokolüdür.

50-60 dolarlık oyunları bedava verme mevzusuna gelince, repack dağıtımcıları zaten kırılmış oyunları yeniden paketleyerek kendi sitesinde yayınlıyor. Oyunun kendisine para vermiyor. Sunucu giderlerini ise kullanıcılardan gelen bağışlarla karşılıyor. Türkiye'de bu bağış kültürü fazla yaygın olmasa da gelişmiş ülkelerde gerçekten iyi düzeyde bağış geliyor. Oyunu kıranlar ise, scene ve p2p grupları. P2p gruplarının bazıları zararlı yazılım enjekte edebilir, onlara dikkat etmek lazım. Ancak scene, çok köklü bir korsan camiasıdır ve bu camianın grupları belirli kurallara göre piyasada iş yaparlar. Gruptaki her üyenin farklı bir görevi vardır. Bunların kazancı ne derseniz destekledikleri dava, aralarındaki rekabet, oyunları kırdıklarında kazandıkları prestij. Bunlar, o gruplar için yeterli kazançlar. Daha detaylı bilgi edinmek isterseniz rehberimi okuyabilirsiniz. Korsan oyun = virüs gibi bir durum asla yok.

Haklısınız hocam bende zaten uTorrent korsan indirme vs. demedim sadece dosyalara dikkat edin bilinçli olun yeter dedim.

Korsan oyun = virüs %100 diye bir durum yok zaten.

Recep Bey'in önerdiği iyidir. PC'de her zaman bulundururum ama korsan kullanmıyorum.

Zamunda var, oda iyidir. Hatta en iyi Torrent sitelerinden bir tanesi benim şahsi görüşüme göre Zamunda. Virüs orada ne gördüm, ne duydum. Ama üyelik sistemi belirli dönemlerde açılıyor, takip etmen lazım. Gidip direkt üye olabildiğin bir yer değil. Zamanında üye olmuştum. Yeni ne var ise anında orada oluyor. İndirme hızları, eski Torrent dosyalarında bile çok yüksek.