Diğer forumda bayağı bir uyarım vardı. Burada tüm hatalarımdan ve dikkat etmediğim şeylerden arınarak, bir daha aynı şeyleri tekrarlamamayı ümit ediyorum.
Diğer forumda bayağı bir uyarım vardı. Burada tüm hatalarımdan ve dikkat etmediğim şeylerden arınarak, bir daha aynı şeyleri tekrarlamamayı ümit ediyorum.
Tech ile başlayan diğerinde 60 filan vardı sanırım (hepsi imla hatası) burada hiç yok şu ana kadar, imla hatasından uyarı olabilir tabii fakat en son 1ay imla hatasından ceza verdiler bende üyeliğimi silmiştim.
Burası henüz yeni ileride burada da cezalar geleceğini düşünüyorum ama benim limitim imla hatasından dolayı 1hafta, onu geçerse buradan da üyeliğimi silerim.
Libertémolai,Arapları değilde dışarıdan ülkemize gelip ülkemizde taşkınlık çıkaran ve oy kullanıp ülkemizin kaderiyle oynama ihtimali olan insanları sevmiyorum olarak algılıyorum bunu.Hatay iskenderunda vatani görevimi yaparken bizzat arap kardeşlerimizin evlerine gelen şehitlere tanık oldum.Yorum yaparken ülkemizdeki yerli ve kadim kardeşlerimizi incitmeyecek şekilde yorum yapalım.