Detaylar
Kim cevapladı?Winner
Üstün
Ben de aynı şekilde. Onlarca multiaccount açtım. En sonunda birisini banlayamadılar 4 ay boyunca kullandım. Sonra itiraf ettim çoklu üyelik kullandığımı. Sonra bu hesapları birleştirip 1 yıl daha banladılar. Cezam normalde Ekim 2024'te bitecekti. Ayrıca nasıl yaptılar bilmiyorum IP ban attılar sanırım hesabımı kullanamıyorum, çok yavaş çalışıyor.
dotsh
Üstün
Ben de aynı şekilde. Onlarca multiaccount açtım. En sonunda birisini banlayamadılar 4 ay boyunca kullandım. Sonra itiraf ettim çoklu üyelik kullandığımı. Sonra bu hesapları birleştirip 1 yıl daha banladılar. Cezam normalde ekim 2024'te bitecekti. Ayrıca nasıl yaptılar bilmiyorum IP ban attılar sanırım hesabımı kullanamıyorum, çok yavaş çalışıyor.
Bilerek de yemedim. Önceden hesap açıp unutmuşum. Yanlışlıkla ona girdim. O yüzden yedim.
Çoklu üyelik uyarıları artık inisiyatife bağlı olarak da verilebiliyor Technopat'ta muhtemelen bunun kurbanı oldun uzatma süresinde.Ben de aynı şekilde. Onlarca multiaccount açtım. En sonunda birisini banlayamadılar 4 ay boyunca kullandım. Sonra itiraf ettim çoklu üyelik kullandığımı. Sonra bu hesapları birleştirip 1 yıl daha banladılar. Cezam normalde Ekim 2024'te bitecekti.
Physic
Üstün
Bende Technopat uzerinde en son farklı hesap açmıştım. Bir moderator doğru bilgimi hiç araştırmadan bir üyenin raporlaması ile yanlış bilgi olarak işaretledi. İtiraz ettim, baktılar uyarım silindi. Daha sonra 2 dk falan geçti aynı mesaja tekrar uyarı atmış. Sonra zaten sinirden başka hesap açtım onu da unutmuşum iki hesap denetimi olduğunu. Şu an hesabım banlanmadi ama.
Kral iki dakikada aynı mesajdan nasıl iki uyarı almaya başardın yahu, amiral gemisi battı demek.Bende Technopat uzerinde en son farklı hesap açmıştım. Bir moderator doğru bilgimi hiç araştırmadan bir üyenin raporlaması ile yanlış bilgi olarak işaretledi. İtiraz ettim, baktılar uyarım silindi. Daha sonra 2 dk falan geçti aynı mesaja tekrar uyarı atmış. Sonra zaten sinirden başka hesap açtım onu da unutmuşum iki hesap denetimi olduğunu. Şu an hesabım banlanmadi ama.
Physic
Üstün
Kral iki dakikada aynı mesajdan nasıl iki uyarı almaya başardın yahu, amiral gemisi battı demek.
Ikisi de ayni sebepten. Hala mesajım yanlış bilgi olarak işaretli.
Winner
Üstün
Umarım bir gün açarlar banımı. Cidden çok gereksiz yere ban yedim.Çoklu üyelik uyarıları artık inisiyatife bağlı olarak da verilebiliyor Technopat'ta muhtemelen bunun kurbanı oldun uzatma süresinde.
Physic
Üstün
Umarım bir gün açarlar banımı. Cidden çok gereksiz yere ban yedim.
Technopat'ta artık çok durulmaz gibi. Ortamı da iyice leş oldu. Ben arada giriyorum sadece. Techolay ortamını daha çok seviyorum.
Winner
Üstün
Ben aktif diye kullanıyordum.Technopat'ta artık çok durulmaz gibi. Ortamı da iyice leş oldu. Ben arada giriyorum sadece. Techolay ortamını daha çok seviyorum.