Uyarı sayınız kaç?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Algos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 297
  • Görüntüleme Görüntüleme 9B
106 uyarim var Technopat'ta. 4000 mesaj icin iyi bence.

Ben gizliyordum nedense. Konu falan açılıyordu sallıyordum hep.

61 uyarıda bıraktık en son. 1 aydır e-posta ötmedi, bakalım 1 yıl önceki yazdığım mesajdan uyarı vermezler ise iyidir. Arada yapıyorlardı çünkü.

Son düzenleme:
Technopat kullanmiyorum artik. Fenerbahcenin kullandigi penaltı sayisi kadar uyarim var, uyari almaktan da biktim zaten. Buradayim simdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yazı orada olsaydım şimdi "sakin olmayı öğrendim" kısmından dolayı gereksiz mesaj cezası yemiş olurdun.
Nazi toplama kampi gibi orasi, en kucuk hatada kafana sıkılıyor.

Burasinin da oyle olmasindan korkuyorum.

Bu yazı orada olsaydım şimdi "sakin olmayı öğrendim" kısmından dolayı gereksiz mesaj cezası yemiş olurdun.

Vallahi sorma yani, ne yazacağımı şaşırır oldum. 10'dan fazla uyarım var, uyarı geldiği zaman direkt 3 gün.

Yani ya yazıyorum konuya, ya da yazıp bırakıyorum. Yalan yok, burası hakkında ön yargım vardı ama bazı kuralları göz ardı etmediğim sürece gül gibi geçinip gideriz artık.

Elektronik: Ajazz AK680 616 TL! sen bu konuya bak son mesajlarına. Adam neler diyor.

Saçma sapan bir durum yani. Yapacak bir şey yok. Orada sanırım 30 küsür tane uyarım var. 14-15 tanesi gereksiz mesajdan. En son yediğimde çocuğun biri böyle emir verircesine bir mesaj yazdı. "Emredersin paşam." diye cevap verdim. Ben gereksiz mesajdan ban yedim. Çocuk yemedi.

0.
Daha dün Technopat'ta kendi mesajımı raporlayıp konu olarak açılmasını istediğim için kendi konunuzu açın diye ban yedim. Aradaki farkı görüyorsunuz.
Aslında benim mesajıma cevap olarak yazdığın "kişilik testi analizi" temalı mesajından dolayı gereksiz mesajdan uyarı yemen lazımdı ama yememişsin demek ki. Garip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…