0.
Daha dün Technopat'ta kendi mesajımı raporlayıp konu olarak açılmasını istediğim için kendi konunuzu açın diye ban yedim. Aradaki farkı görüyorsunuz.
Vallahi sorma yani, ne yazacağımı şaşırır oldum. 10'dan fazla uyarım var, uyarı geldiği zaman direkt 3 gün.
Yani ya yazıyorum konuya, ya da yazıp bırakıyorum. Yalan yok, burası hakkında ön yargım vardı ama bazı kuralları göz ardı etmediğim sürece gül gibi geçinip gideriz artık.
Vallahi sorma yani, ne yazacağımı şaşırır oldum. 10'dan fazla uyarım var uyarı geldiği zaman direkt 3 gün.
Yani ya yazıyorum konuya, ya da yazıp bırakıyorum. Yalan yok, burası hakkında ön yargım vardı ama bazı kuralları göz ardı etmediğim sürece gül gibi geçinip gideriz artık.
Vallahi sorma yani, ne yazacağımı şaşırır oldum. 10'dan fazla uyarım var uyarı geldiği zaman direkt 3 gün.
Saçma sapan bir durum yani. Yapacak bir şey yok. Orada sanırım 30 küsür tane uyarım var. 14-15 tanesi gereksiz mesajdan. En son yediğimde çocuğun biri böyle emir verircesine bir mesaj yazdı. "Emredersin paşam." diye cevap verdim. Ben gereksiz mesajdan ban yedim. Çocuk yemedi.
0.
Daha dün Technopat'ta kendi mesajımı raporlayıp konu olarak açılmasını istediğim için kendi konunuzu açın diye ban yedim. Aradaki farkı görüyorsunuz.
Aslında benim mesajıma cevap olarak yazdığın "kişilik testi analizi" temalı mesajından dolayı gereksiz mesajdan uyarı yemen lazımdı ama yememişsin demek ki. Garip.