106 uyarim var Technopat'ta. 4000 mesaj icin iyi bence.

Ben gizliyordum nedense. Konu falan açılıyordu sallıyordum hep. :D

61 uyarıda bıraktık en son. 1 aydır e-posta ötmedi, bakalım 1 yıl önceki yazdığım mesajdan uyarı vermezler ise iyidir. Arada yapıyorlardı çünkü.

Son düzenleme:
Ben gizliyordum nedense. Konu falan açılıyordu sallıyordum hep. :D

61 uyarıda bıraktık en son. 1 aydır e-posta ötmedi bakalım 1 yıl önceki yazdığım mesajdan uyarı vermezler ise iyidir. Arada yapıyorlardı çünkü.
Technopat kullanmiyorum artik. Fenerbahcenin kullandigi penaltı sayisi kadar uyarim var, uyari almaktan da biktim zaten. Buradayim simdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yazı orada olsaydım şimdi "sakin olmayı öğrendim" kısmından dolayı gereksiz mesaj cezası yemiş olurdun. :D

Vallahi sorma yani, ne yazacağımı şaşırır oldum. 10'dan fazla uyarım var, uyarı geldiği zaman direkt 3 gün.

Yani ya yazıyorum konuya, ya da yazıp bırakıyorum. Yalan yok, burası hakkında ön yargım vardı ama bazı kuralları göz ardı etmediğim sürece gül gibi geçinip gideriz artık. :)

Vallahi sorma yani, ne yazacağımı şaşırır oldum. 10'dan fazla uyarım var uyarı geldiği zaman direkt 3 gün.

Yani ya yazıyorum konuya, ya da yazıp bırakıyorum. Yalan yok, burası hakkında ön yargım vardı ama bazı kuralları göz ardı etmediğim sürece gül gibi geçinip gideriz artık. :)
Saçma sapan bir durum yani. Yapacak bir şey yok. Orada sanırım 30 küsür tane uyarım var. 14-15 tanesi gereksiz mesajdan. En son yediğimde çocuğun biri böyle emir verircesine bir mesaj yazdı. "Emredersin paşam." diye cevap verdim. Ben gereksiz mesajdan ban yedim. Çocuk yemedi. :D

0.
Daha dün Technopat'ta kendi mesajımı raporlayıp konu olarak açılmasını istediğim için kendi konunuzu açın diye ban yedim. :D Aradaki farkı görüyorsunuz.
Aslında benim mesajıma cevap olarak yazdığın "kişilik testi analizi" temalı mesajından dolayı gereksiz mesajdan uyarı yemen lazımdı ama yememişsin demek ki. Garip. :D

Son düzenleyen: Moderatör: