Yer
United Kingdom
123.webp

Aldığımız uyarıların sağ kısmına "İtiraz Et" butonu eklenebilir, böylece son 15/30 gün içerisinde aldığımız raporlara itiraz etmemiz daha kolay ve pratik olur. İtiraz süresi geçince buton kaybolabilir veya griye dönebilir.

Süreyi moderasyonun belirlemesi daha iyi olacaktır.

Artı 42 Eksi
Eki Görüntüle 70657

Aldığımız uyarıların sağ kısmına "İtiraz Et" butonu eklenebilir, böylece son 15/30 gün içerisinde aldığımız raporlara itiraz etmemiz daha kolay ve pratik olur. İtiraz süresi geçince buton kaybolabilir veya griye dönebilir.

Süreyi moderasyonun belirlemesi daha iyi olacaktır.
Kesinlikle katılıyorum. Adam gelmiş 10 mesajıma (soru cümlesi) beğenmeme atmış. Ona bir şey olmuyor ben ona atınca 2 hafta uyarı yiyorum ve herhangi bir şey gelmiyor elimden. +1ledim.

• Beğendim
İfadeler: 29
Bilet değil, rapor sistemi öncelikli olarak bu iş için var. Aldığınız uyarıya ilişkin özel mesajı raporlayarak uyarınız hakkında itirazda bulunabilirsiniz. Çözümlenememesi durumunda ve bir problem olduğunu düşündüğünüz durumda ise bilet sistemini kullanırsınız. Oldukça elverişsiz bir sistem olacaktır o nedenle.

Bilet üzerinden bu yapılabilir ama böyle daha pratik olur, artıladım.

Bilet değil, rapor sistemi öncelikli olarak bu iş için var. Aldığınız uyarıya ilişkin özel mesajı raporlayarak uyarınız hakkında itirazda bulunabilirsiniz. Çözümlenememesi durumunda ve bir problem olduğunu düşündüğünüz durumda ise bilet sistemini kullanırsınız. Oldukça elverişsiz bir sistem olacaktır o nedenle.
Direkt rapor gönderip rapor sonucunu beklemektense,

"İtiraz Durumu: İtirazınız inceleniyor."
"İtiraz Durumu: İtiraz reddedildi."
"İtiraz Durumu: İtiraz kabul edildi"
"İtirazınızın ret gerekçesi: XXXXX"

Gibi gibi itirazı anlık olarak takip etmek hoş olurdu. Ha bazı uyarılarda özel mesaj gelmiyor.

• Beğendim
İfadeler: 442
Yüzeysel bir "çözümsü" olur. Pratikten çok işlev eksiği var. Mesela moderator kendinin verdiği cezanın doğruluğu hususunda %99 emin oluyor. Dolayısıyla rapor sistemi neredeyse tamamen işlevsiz zaten.

Bilet sistemi de kağnı gibi. 1 günlük cezana itiraz ediyorsun, 1 ayda dönüş yapılıyor.

Bence her şeyden önce bunlara önem verilmeli. Ondan sonra daha estetik kısımlara sıra gelebilir.

Bazen hem rapor yetkisi, hem mesaj yetkisi alındığı durumlar olabiliyor. Böyle bir durumda direkt bilet açmak doğru değil mi?

Bazen hem rapor yetkisi, hem mesaj yetkisi alındığı durumlar olabiliyor. Böyle bir durumda direkt bilet açmak doğru değil mi?

Direkt bilet sistemini kullanmanın tek geçerli yolu budur. Yeterince yoğun ve her uyarı için moderasyon üyeleriyle görüşüp problemi çözmeye çalışmak çok daha ayrı bir boyutta işleri uzatıyor.