Yer
İzmir Bergama
Geçen hafta GS maçını izleyip televizyonu kapattım. Ertesi gün FB maçına bakayım derken uyduda sinyal yoktu. Sizce sorun neyden kaynaklı olabilir?

Anten kablosunda büküklük vardı fakat bizim apartmandaki merkezi sistem sık sık arızalanıyordu, ondan dolayı size sormak istedim. İyi sosyaller.

Geçen hafta GS maçını izleyip televizyonu kapattım. Ertesi gün fb maçına bakayım derken uyduda sinyal yoktu. Sizce sorun neden kaynaklı olabilir?

Anten kablosunda büküklük vardı fakat bizim apartmandaki merkezi sistem sık sık arızalanıyordu, ondan dolayı size sormak istedim. İyi sosyaller.

Elinizde aynı çanaktan sinyal alan başka cihazlar var mı onlarda da bazı kanallar yoksa ya da direk yayın yoksa LNB'yi değiştirin eğer ki onlarda sorun yoksa kabloyu değiştmenizi öneririm :)

Elinizde aynı çanaktan sinyal alan başka cihazlar var mı onlarda da bazı kanallar yoksa ya da direk yayın yoksa LNB'yi değiştirin eğer ki onlarda sorun yoksa kabloyu değiştmenizi öneririm :)
Evde tek televizyon var. Muhtemelen kabloyu değiştireceğim ilk etapta. Sonradan olmazsa uyducu çağırırım.