Hennzy Uzman Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 253 Çözümler 1 Beğeniler 149 Yer İstanbul 7 Eylül 2024 #1 Selam arkadaşlar, uydu bağlantısı yok televizyonda, bizde Xiaomi TV box s aldık fakat kanallar yok. Nasıl kurabiliriz kanalları?
Selam arkadaşlar, uydu bağlantısı yok televizyonda, bizde Xiaomi TV box s aldık fakat kanallar yok. Nasıl kurabiliriz kanalları?
exsai Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 16 Beğeniler 1 7 Eylül 2024 #2 Uydu kanallarını İnternet Üzerinden izlemek istiyorsanız ya Turkcell TV+ alamalısınız ya da IPTV kurmalısınız.
Uydu kanallarını İnternet Üzerinden izlemek istiyorsanız ya Turkcell TV+ alamalısınız ya da IPTV kurmalısınız.
Simon 70 Bilgin Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.742 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.525 7 Eylül 2024 #3 İnat TV kullanabilirsin.
KS KS Hennzy Uzman Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 253 Çözümler 1 Beğeniler 149 Yer İstanbul 7 Eylül 2024 #4 exsai dedi: Uydu kanallarını İnternet Üzerinden izlemek istiyorsanız ya Turkcell TV+ alamalısınız ya da IPTV kurmalısınız. Genişletmek için tıkla... Hangi IPTV'yi önerirsiniz?
exsai dedi: Uydu kanallarını İnternet Üzerinden izlemek istiyorsanız ya Turkcell TV+ alamalısınız ya da IPTV kurmalısınız. Genişletmek için tıkla... Hangi IPTV'yi önerirsiniz?
exsai Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 16 Beğeniler 1 7 Eylül 2024 #5 Hennzy dedi: Hangi IPTV'yi önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Smart IPTV
ygtylc Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 116 Çözümler 2 Beğeniler 51 10 Ekim 2024 #6 Ben zaten TV'yi bu şekilde izliyorum, uydu yok. Hızlı internetin varsa güzel, ancak kanal gezmek işkence, bildiğimiz zap yok, kanal listesi aşağı butona basınca açılıyor.
Ben zaten TV'yi bu şekilde izliyorum, uydu yok. Hızlı internetin varsa güzel, ancak kanal gezmek işkence, bildiğimiz zap yok, kanal listesi aşağı butona basınca açılıyor.