Bu önerinin uygulanabilirliği hakkında testler gerçekleştiriyoruz.
Buna benzer konu/öneri var, keşfediliyor. Ben yine de artılıyorum, bence olması gereken bir özellik.

Açıldı biliyorum. Unutulmuştur diye tekrar açtım forumu en az sizin kadar biliyorum merak etmeyin.

Ben de onu diyecektim, konusu açılmıştı zaten. Ama hatırlattığın iyi oldu.

Yönetimin gözünden kaçması adına tekrar öneri konusu açıldı. Bu sefer dikkate alırlar diye tahmin ediyorum.

Güzel öneri, artıladım.

Bu konu daha önce oluşturulmamış mıydı?

Açıldı, biliyorum. Unutulmuştur diye tekrar açtım. Forumu en az sizin kadar biliyorum, merak etmeyin.
Unutulmuştur diye tekrar konu açmak yerine var olan konuya mesaj yazabilirsiniz. Böyle yaptığınız zaman tek yorduğunuz kişi moderatörler oluyor. Yakında konular birleştirilir ve aynı şeye döner zaten. Ayrıca konuya geliştirici de mesaj atmış. Her özellik anında eklenmiyor maalesef.

Unutulmuştur diye tekrar konu açmak yerine var olan konuya mesaj yazabilirsiniz. Böyle yaptığınız zaman tek yorduğunuz kişi moderatörler oluyor. Yakında konular birleştirilir ve aynı şeye döner zaten. Ayrıca konuya geliştirici de mesaj atmış. Her özellik anında eklenmiyor maalesef.

Neden bu kadar bir konu açtım diye rahatsız oldunuz onu anlamadım? Açılabilir sonuçta artılayın tekrar geçin.

Olabilir, insanlık hali. Bazen iş yoğunluğundan diğer işler unutulabiliyor. Dediğim gibi tekrar hatırlatma amacıyla açıldı.

Anlıyorum, benim demek istediğim farklıydı. Leo hocamız böyle şeylerde asla unutmuyor, takip ediyorum ve oradan biliyorum. Yoksa hatırlatmaya bir şey dememiştim hocam. :)