Bu öneri uygulamaya geçirilmek üzere not edilmiştir.

Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Discord açıkken kişileri unutmamak için çok yapıyordum. Şimdi de Sosyal'e gelebilir. Örneğin; birinin profiline girdiğimizde bir not kısmı olsun, kişiye özel not bırakabilelim. Böylece hangi konularda kime danışacağımızı daha iyi biliriz.

Anlatmak istediğim şu görselle daha iyi anlaşılabilir:

1759916867609.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 60 Eksi
Daha önce açılmıştı.
Technopat'ta da istenmişti. Hatta yaptığım tarayıcı eklentisine eklemem istenmişti ve eklemiştim.

Screenshot_20251008-134553_Firefox.webp

Cidden lazım böyle bir şey. 100 kere beğenmeme atanlar isim değiştirip kayıplara karışıyor, iade-i ziyarette bulunamıyorum. Artıladım.
Beğenmeme ifadesi, fikirlerine katılmadığınız mesajlar içindir. Eğer bir kullanıcı, farklı konulardaki mesajlarınıza beğenmeme ifadesi atarak spam atıyor ise, rapor etmeniz durumunda gerekli uyarılar yapılır.

Aynı şekilde siz iade-i ziyaret yapma maksatıyla ifade özelliğini kullanırsanız, uyarı ve ifade bırakma yasağı alırsınız.

Mantıklı duruyor. Ha böyle bir konu açıldığında birisi beni sabote etmeye yönelik bir şey yapıyorsa göz ardı et deyip geçiyorum.(Şu ana kadar 2 kişide yaşandı) Her şeyi de Moderasyon ekibine çıkartmaya gerek yok gibi ama fikir güzel.

Zaten profile mesaj atabiliyorsun, pek de gerekli bir özellik değil gibi. Ne işe yarayacak mesela bu?
Not kişiye özel olur. Bir insanin profiline "Bu bir şey bilmiyor, fazla takılma." tarzı bir şey yazmak hem kırıcı olur, hem de herkes tarafından görülür.