Uygun bütçeli soğutucu önerisi

Bu arada X127'nin bu üründen daha iyi soğutacağını düşünüyorum. Bu ürünün CFM değeri 52.5'miş. X127'de ise 66 CFM.

Ancak maximumda Aerocool 100 RPM daha hızlı. Ayrıca keskin hatları ve siyah boru yapısıyla inanılmaz şık duruyor.

Ayrıca Dark'ın montajları zor ben olsam Aerocool tercih ederdim.

400 TL fark verilebilir mi emin değilim ama.

Termal değer olarak 155W Aerocool 220W Dark Freezer. Yani orada da biraz fark var.

Ses olayları nasıl? Çok yüksek ses çıkartıyor mu?
Bu kişiden kişiye göre değişir. Benim için sesli bir ürün değil. Muhtemelen ortalama bir insan için de bu ürünün sesi rahatsız etmeyecektir.

Fan kalitesi tek başına bir etken değil. Tasarım daha büyük bir etken.
Her ne kadar tasarım da önemli ise bu ürünlerde benim için en önemli olan şey soğutma performansı. Tasarım, ses seviyesi vs. benim için çok da mühim olmuyor. Belki ilerde hava akışı daha iyi bir kasa kullanırsam, soğutma performansından biraz vazgeçip tasarımı ön planda tutarım.

Benim için de tasarım çok önemli değil en iyi derecede soğutsun yeter. Şimdi kararsız kaldım. . Hangisini almak daha mantıklı acaba.

Ses olarak Aerocool 26 desibel iken Dark ise tam 33.8 desibel. Maximumda. Bence net Aerocool.

Benim için de tasarım çok önemli değil en iyi derecede soğutsun yeter. Şimdi kararsız kaldım. . Hangisini almak daha mantıklı acaba.

Bence az daha ver Aerocool al daha sessiz, daha güzel.

Soğtuma performansında fan devir hızının ciddi bir önemi olmuyor. En azından 100'lük bir farkın. Ama 10'luk bir CFM farkı, 100'lük RPM farkından çok daha fazla fark ettiriyor gerçekten, soğutma performansı olarak.

Soğtuma performansında fan devir hızının ciddi bir önemi olmuyor. En azından 100'lük bir farkın. Ama 10'luk bir CFM farkı, 100'lük RPM farkından çok daha fazla fark ettiriyor gerçekten.

Daha iyi sessizlik ve daha güzel yapısıyla da Aerocool çok güzel. Ayrıca marka/kalite olarak da iyi.

Bu indirimdeymiş. 1800 RPM 57 CFM ve 2 fan bakın değerlendirin.

Daha iyi sessizlik ve daha güzel yapısıyla da Aerocool çok güzel. Ayrıca marka/kalite olarak da iyi.
Tasarım olarak daha iyi olduğunun farkındayım. Kendi adıma konuşuyorum, ben soğutma performansına önem veriyorum.

Bugün olsa, bu iki ürün arasın kalsam, gerçekten yine x127'yi alırım.

Tasarım olarak daha iyi olduğunun farkındayım. Kendi adıma konuşuyorum, ben soğutma performansına önem veriyorum.

Bugün olsa, bu iki ürün arasın kalsam, gerçekten yine X127'yi alırım.

Aynı fiyata daha iyisini buldum. 1600 TL olan Rampage 1199'a düşmüş. 2 fan ve 57 CFM 1800 RPM.

Aynı fiyata daha iyisini buldum. 1600 TL olan Rampage 1199'a düşmüş. 2 fan ve 57 CFM 1800 RPM.
Bana 66 CFM'den daha yüksek bir ürün bulursan ben gider onu alırım.

Neyse konu dağılmasın. Ben önerimin arkasındayım. Arkadaş kararını versin. Zaten ne alırsa alsın, eski soğutucusundan iyi olacak. Eskisinde 2 adet bakır boru var mış zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…