Ancak maximumda Aerocool 100 RPM daha hızlı. Ayrıca keskin hatları ve siyah boru yapısıyla inanılmaz şık duruyor.

Ayrıca Dark'ın montajları zor ben olsam Aerocool tercih ederdim.

400 TL fark verilebilir mi emin değilim ama.

Termal değer olarak 155W Aerocool 220W Dark Freezer. Yani orada da biraz fark var.
O watt olayları hikaye, gelsin benim 990X'i soğutsunlar bakalım. :D

B450M S2H var. 1 tane ARGB girişi var diye biliyorum. Yoksa kasanın kontrolcüsü de var ama girişi 6 pin. Olmadı RGB'yi takmam ya bir şekilde bulunur onun çözümü :D

B450M S2H var. 1 tane ARGB girişi var diye biliyorum. Yoksa kasanın kontrolcüsü de var ama girişi 6 pin. Olmadı RGB'yi takmam ya bir şekilde bulunur onun çözümü :D

Düzeltme: ARGB yokmuş. Led_cpu soketi var oraya takabilirim. Oradan da RGB Fusion ile kontrol ediliyor galiba.

Düzetlem: ARGB yokmuş. Led_cpu soketi var oraya takabilirim. Oradan da RGB Fusion ile kontrol ediliyor galiba.
ARGB fanlardan 3 pin girişli kablo çıkar, Anakart veya ARGB kontrolcülerinde bulunan ARGB girişleri de 3 pinlidir.

Ama anakart üzerindeki RGB header'lar 4 pinlidir. 4 pinli RGB header'a 3 pinli ARGB kablosunu takamazsın.

ARGB fanlardan 3 pin girişli kablo çıkar, anakart veya ARGB kontrolcülerinde bulunan ARGB girişleri de 3 pinlidir.

Ama anakart üzerindeki RGB Header'lar 4 pinlidir. 4 pinli RGB Header'a 3 pinli ARGB kablosunu takamazsın.

Bu porta uyar mı peki?

1717964674961.webp

Uyar gibi görünüyor. Ama yine de doğrudan kendi anakartın üzerinden o portun kaliteli çekilmiş bir fotoğrafını koyabilir misin? Özellikle port üzerinde yazan yazının okunmasına dikkat et.

Ya da sen söyle direkt o portta ne yazıyor?

Pardon orası optik ses çıkışı portuymuş. Galiba RGB bir fan bakmam gerekecek.

Bu nasıldır acaba bir fikriniz var mı?
@Şişman Adam.

Pardon orası optik ses çıkışı portuymuş. Galiba RGB bir fan bakmam gerekecek.

Bu nasıldır acaba bir fikriniz var mı?
@Şişman Adam.
6 Bakır borulu olması güzel ama CFM'si 48'miş. Başka modeller bakalım bence.

@Koneko Toujou, eğer RGB olmak zorunda değilse bu soğutucu çok işine yaracaktır.

@Koneko Toujou , Sanırım bu daha çok hoşuna gidecek. Dijitalmiş. Ayrıca CFM değeri de 68,99'muş. Bu da gayet yeterli görünüyor:

Son düzenleme:
6 bakır borulu olması güzel ama CFM'si 48'miş. Başka modeller bakalım bence.

@Koneko Toujou, eğer RGB olmak zorunda değilse bu soğutucu çok işine yaracaktır.

@Koneko Toujou, sanırım bu daha çok hoşuna gidecek. Dijitalmiş. Ayrıca CFM değeri de 68, 99'muş. Bu da gayet yeterli görünüyor:

RGB zorunlu değil olursa kırmızı olsun olmazsa da siyah olursa güzel olur attığınız ürünleri bir inceleyeyim.

RGB zorunlu değil olursa kırmızı olsun olmazsa da siyah olursa güzel olur attığınız ürünleri bir inceleyeyim.

1200 fazla uçuk hocam ya. Bütçem zaten 700 800 civarında hadi taş çatlasın 1000 olur. Onda da taşı bir şekilde çatlatmam lazım :D

1200 fazla uçuk hocam ya. Bütçem zaten 700 800 civarında hadi taş çatlasın 1000 olur. Onda da taşı bir şekilde çatlatmam lazım :D
O zaman Snowman yerine bunu almalısın bence. Bu da 6 bakır borulu, CFM'si Snowman'e göre yüksek:

Düzenleme: Ben bugün Dark'ın çok reklamını yaptım. 😄

6 Bakır borulu olması güzel ama CFM'si 48'miş. Başka modeller bakalım bence.

@Koneko Toujou, Sanırım bu daha çok hoşuna gidecek. Dijitalmiş. Ayrıca CFM değeri de 68, 99'muş. Bu da gayet yeterli görünüyor:

AM5 ve LGA 1700 uyumlu. AM4 sokete nasıl takacaksınız hocam dijital olanı?

Hocam nikel kaplı bakır boru boru değil. Gayet kaliteli.